Ε.Νικολοπούλου: Απειλούν τη ζωή της!

01.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πιο αποκαλυπτική από ποτέ είναι η Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία μιλάει για πρώτη φορά για την σταδιοδρομία της στην ΕΡΤ, την παραίτηση της από την κρατική και τα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πιο αποκαλυπτική από ποτέ είναι η Ειρήνη Νικολοπούλου, η οποία μιλάει για πρώτη φορά για την σταδιοδρομία της στην ΕΡΤ, την παραίτηση της από την κρατική και τα όσα ακούστηκαν για το όνομα της και τις τεράστιες αμοιβές που έπαιρνε. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος στη συνέντευξη της στο «ΕΓΩ» αποκάλυψε ότι δέχτηκε ακόμη και απειλές για την ίδια της τη ζωή.

Μετά από έξι χρόνια, λοιπόν, έκλεισε ο κύκλος της στην ΕΡΤ, αφού πρώτα άκουσε τα χίλια μύρια. «Δέχτηκα πολλές αμφισβητήσεις γι αυτό που έκανα» δηλώνει χαρακτηριστικά, ενώ σε εκείνους που άφηναν υπονοούμενα τόσο για τον παχυλό της μισθό, όσο και για τη θέση της στην ΕΡΤ World ως σύμβουλος επικοινωνίας, εκείνη αρνείται ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Εξάλλου, για την ιστορία αυτή έχει κληθεί σε ανάκριση για συνεργεία σε παράβαση καθήκοντος.

Ένας χαμός, αγαπημένε μου, αλλά η Νικολοπούλου δηλώνει σίγουρη ότι θα δικαιωθεί στο τέλος. Μάλιστα, πίσω από τη σπίλωση του ονόματος της «δείχνει» ένα συγκεκριμένο άτομο, στο οποίο ήδη έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του για απειλή κατά ζωής. Τι να πω. Ειδικά, για το συγκεκριμένο άτομο λέει ότι γυρίζει από γραφείο σε γραφείο και κάνει πλύση εγκεφάλου σε όλους με σκοπό να σπιλώσει το όνομα της και να κάνουν κακό στην ίδια. Εδώ κι αν δεν έχεις τι να πεις και τι να σχολιάσεις.