Μπουλέ: "Με τον Γρηγόρη χωρίσαμε οριστικά"!

05.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Διαβάζαμε αριστερά και δεξιά ότι η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάντια Μπουλέ περνάει μία κρίση (όπως όλες οι σχέσεις του κόσμου), αλλά το ζευγάρι είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Διαβάζαμε αριστερά και δεξιά ότι η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάντια Μπουλέ περνάει μία κρίση (όπως όλες οι σχέσεις του κόσμου), αλλά το ζευγάρι είναι διατεθειμένο να σώσει την κατάσταση, γι αυτό και αποφάσισε να πάει διακοπές. Αλλά για διακοπές του ζεύγους ακούγαμε και διακοπές δεν βλέπαμε. Αντίθετα, ο «Αρνι» τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μία εργένικη μπαρότσαρκα με δύο άλλους εργένηδες του χώρου, τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Λάτσιο.

Και είναι να απορείς, αγαπημένε μου, τι τελικά συμβαίνει. Περνάει κρίση η σχέση του κι αντί αυτός να είναι στο ψηστήρι της Νάντιας μπας και σώσουν την παρτίδα, βγαίνει, πίνει και λόγο σε καμία δε δίνει; Έτσι, κλείνεις σπίτια, δε σώζεις σχέσεις. Κι εκεί που ήμασταν με την απορία, έρχεται η Μπουλέ από το πουθενά να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Με τον Γρηγόρη έχουμε χωρίσει εδώ και πολύ καιρό. Είναι οριστικό» είπε η Νάντια στην κάμερα του TV Weekend κι έμεινε η ρεπόρτερ Όλγα με το στόμα ανοιχτό. Γιατί, ούτε αυτή μα ούτε κι εμείς περιμέναμε να μιλήσει η Μπουλέ τόσο ανοιχτά. Εξάλλου, ενάμιση χρόνο που είχε σχέση με τον Γρηγόρη, δεν το είχε κάνει ποτέ. Οπότε, αγαπημένε μου, φαντάσου τι νεύρα θα του έχει για τις (επί εβδομαδιαίας βάσης) φωτογραφίες από τα ξενύχτια που κάνει με τη νεόκοπη εργένικη παρέα του σε κλαμπ των Αθηνών και Χαλκιδικής.