Μενεγάκη vs Star!

05.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την Παρασκευή το απόγευμα το δελτίο του Star έβγαλε «αποκλειστικό» τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη μετά το αδελφού της και μετά του Ματέο Παντζόπουλου στην Πύλο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Παρασκευή το απόγευμα το δελτίο του Star έβγαλε «αποκλειστικό» τις διακοπές της Ελένης Μενεγάκη μετά το αδελφού της και μετά του Ματέο Παντζόπουλου στην Πύλο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παρέα επέλεξε για το σαββατοκύριακο να μείνει σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου, στην οποία έμεινε πριν λίγο καιρό η βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια.

Εγώ σε αυτό δεν βρήκα κάτι το κακό ή μεμπτό. Γιατί και η Ελένη... βασίλισσα δεν είναι; Αν δεν μείνει, λοιπόν, αυτή σε τέτοια σουίτα, ποια θα μείνει; Η Ελεονώρα Μελέτη που πηγαίνει στο Μπαλί και την Ταϊλάνδη με οικονομικά πακέτα; Ωστόσο, αγαπημένε μου, το «αποκλειστικό» αυτό εξόργισε την Μενεγάκη, η οποία σε χρόνο dt έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στο κανάλι ζητώντας μάλιστα να διαβαστεί στο δελτίο.

Σε αυτό, η παρουσιάστρια διαψεύδει ότι μαζί της είναι ο Παντζόπουλος, αλλά πουθενά στην επιστολή δεν αναφέρει το όνομα του. Απλά λέει: «Δεν είναι ακριβές ότι κάνω διακοπές με όποια παρέα». Στην Πύλο, πάντως, βρίσκεται και μαζί της έχει τα τρία της παιδιά. Αλλά αυτό που εξόργισε περισσότερο την Ελένη φαίνεται ότι είναι η βασιλική σουίτα, διότι στην επιστολή λέει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ακριβές ότι διαμένω κατά προκλητικό τρόπο (όπως το παρουσιάσατε) σε σουίτες που διέμεναν ή διαμένουν βασιλείς. Η αλήθεια είναι ότι με τα τρία μου παιδιά διαμένουμε σε δύο απλά δωμάτια».

Και λίγο παρακάτω εξηγεί και για ποιον άλλον λόγο έστειλε την επιστολή: «Η συνεχής ενασχόληση του σταθμού σας με εμένα όταν συνοδεύεται και από ανακρίβειες που εσκεμμένα εκφέρονται κατά τρόπο που δύναται να προκαλέσει αρνητικά σχόλια για το άτομο μου, προσβάλλει και βλάπτει εκτός από εμένα και τα τρία ανήλικα παιδιά μου τα οποία προτίστος χρήζουν προστασίας και ασφάλειας». Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι καλοκαιριάτικα θα έχουμε να ασχολούμαστε με ακόμη μία κόντρα.

Υ.Γ. Οι αυτόπτες μάρτυρες που είχε το ρεπορτάζ του Star και ήταν γυναίκες της Πύλου, είχαν πολύ γέλιο. Κάποιες είδαν τον Παντζόπουλο, άλλες αναγνώρισαν το τζιπ της Ελένης, άλλες άκουσαν για τη βασιλική σουίτα. Ψοφάω για τέτοια «αποκλειστικά».