Νέα αναβολή για Παπαρίζου...

07.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το γιοφύρι της Άρτας θυμίζει το νέο «Θάλασσα», όπου ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν. Έτσι και με το καλοκαιρινό μαγαζί, που θα φιλοξενήσει φέτος την Έλενα Παπαρίζου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το γιοφύρι της Άρτας θυμίζει το νέο «Θάλασσα», όπου ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν. Έτσι και με το καλοκαιρινό μαγαζί, που θα φιλοξενήσει φέτος την Έλενα Παπαρίζου. Επειδή, ο χώρος θα αλλάξει ριζικά και από πίστα θα μετατραπεί σε κλαμπ, η ανακαίνιση δεν έχει ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα η πρεμιέρα της Έλενας να πάρει νέα αναβολή.

Η αοιδός ήταν να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της με τους Stavento την προηγούμενη εβδομάδα, όμως, δύο μέρες πριν ανακοινώθηκε ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων (δεν είχαν προλάβει να τελειώσουν οι εργασίες) η πρεμιέρα αναβαλλόταν για την ερχόμενη εβδομάδα. Κι ενώ όλοι περιμέναμε να ξεκινήσει η Παπαρίζου την Πέμπτη, τώρα μαθαίνουμε ότι πηγαίνει για την επόμενη εβδομάδα, λόγω των γνωστών προβλημάτων στην ανακαίνιση του χώρου.

Βλέπεις, τόσο ο επιχειρηματίας του κέντρου, Γιάννης Παπαθεοχάρης όσο και η αοιδός θέλουν το καλύτερο αποτέλεσμα γι’ αυτό και δεν ανησυχούν για τις καθυστερήσεις. Όσο για την Παπαρίζου; Είναι έτοιμη απ’ όλες τις απόψεις. Πήγε μέχρι το Παρίσι για να αγοράσει τα ρούχα που θα φορέσει στο νέο «Θάλασσα», ενώ το πρόγραμμα λέγεται ότι θα είναι εντελώς νεανικό με την Έλενα να κάνει πολλά ντουέτα με τους Stavento, παρόμοια με το «Μέσα σου» πέρυσι στα βραβεία του Mad.