Επιτέλους, στην τελική ευθεία το Fame!

28.03.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περπατάω στο δάσος και ακούω φωνές, έξι και σήμερα είναι πολλές; Πολλές, πολλές είναι ειδικά με την επάνοδο του Αγαμέμνονα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περπατάω στο δάσος και ακούω φωνές, έξι και σήμερα είναι πολλές; Πολλές, πολλές είναι ειδικά με την επάνοδο του Αγαμέμνονα. Ω, Θεέ μου πως θα περάσουν εφτά μέρες με τα ουρλιαχτά, τις μαϊμουδιές και τα...αγαμεμνονίστικα του Αγαμέμνων; Δύσκολα, περνάνε αλλά τι να κάνουμε; Έξι μήνες το φάγαμε στη μάπα, θα τα παρατήσουμε τελευταία εβδομάδα, που είχε και η παραγωγή την ευφυή ιδέα να βάλει μέσα πέντε από τους παλιούς παίκτες; Άκου, τώρα ιδέα. Μερικές φορές δακρύζω από τις πρωτοτυπίες εκεί στην Παιανία. Έτσι, για την τελευταία εβδομάδα, στην ύστατη προσπάθεια για τηλεθέαση (μπορεί και να έχουν ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη, αφού έχει να κάνει νούμερα το καθημερινό Fame από...πέρυσι τον Ιούνιο!) έβαλαν ξανά μέσα την Κατερίνα, την Ζωή, τον Αγαμέμνονα, την Μαργαρίτα, τον Πέτρο (μη σπας το κεφάλι σου κι εγώ όταν τον είδα θυμήθηκα ότι υπήρξε και τέτοιος στο παιγνίδι) και τη Νάνσυ σε ρόλο guest.

Τι σημαίνει το τελευταίο; Η ξανθιά φερέλπιδα αοιδός(;) μπήκε για ένα βράδυ στο παιγνίδι, ξαναφούντωσε τον -δεν θέλω και πολύ για να με τουμπάρεις - Γιώργο κι έφυγε κυρία! Οι υπόλοιπες, δε, επιλογές δεν είναι και τόσο τυχαίες. Η Κατερίνα και η Μαργαρίτα μπήκαν μέσα όχι γιατί έλειψε το σκέρτσο και η έντονη παρουσία τους από το κοινό, αλλά γιατί μπορεί να γίνει κάτι με Ανδρέα και Πέρι και μία τέτοια - έστω μικρή - πιθανότητα δεν είναι να την αφήνεις, τελευταίες μέρες που είναι. Τώρα, για Πέτρο και Ζωή ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί τους επέλεξαν. Αλλά, να μου πεις τους επέλεξαν ως παίκτες, γιατί να μην τους ξανά επιλέξουν για μουσαφίρηδες;

Στα του live, τώρα ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς ήταν και ποίος ο λόγος που το έκαναν. Μάλλον, για να μας παρουσιάσει η Γαρμπή τη νέα της δουλειά και να βρει η Τατιάνα την ευκαιρία μετά από δύο μήνες να...απαντήσει στη Βανδή. «Εύγε, Καίτη μου. Είσαι προσιτή και αληθινή σταρ» είπε στην Καιτούλα, η οποία όχι μόνο δεν έφυγε μετά το τέλος των τραγουδιών της, αλλά κατέβηκε στο διάδρομο, μίλησε στον κόσμο και στην Στεφανίδου, ενώ είχε ντουέτο και με την Χρυσάνθη. Ε, σιγά μετά από όλα αυτά να μην πέταγε την μπηχτή της η Τάτι. Όσον αφορά τους παίκτες τραγούδησαν από δύο κομμάτια, ενώ η κριτική επιτροπή είπε τις προτιμήσεις της για τον τελικό. Στην πλειοψηφία ψήφισαν Λιανό - Ανδρέα, ο Μουρατίδης είπε Χρυσάνθη και η Ναταλία Περικλή.
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:

[email protected]