Ο Βασιλόπουλος κάνει σεξ, όχι σχέση!

08.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Του άνδρα του πολλά βαρύ, μην του μιλάτε το πρωί». Βασικά, στον Χρήστο Βασιλόπουλο, μην του μιλάτε γενικότερα. Παρά είναι βαρύς. Και όχι μόνο. Είναι και πολύ αρσενικό. Καθαρόαιμο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Του άνδρα του πολλά βαρύ, μην του μιλάτε το πρωί». Βασικά, στον Χρήστο Βασιλόπουλο, μην του μιλάτε γενικότερα. Παρά είναι βαρύς. Και όχι μόνο. Είναι και πολύ αρσενικό. Καθαρόαιμο από τα λίγα. Κυνηγός πρώτος, λάτρης του γυναικείου φύλου, αλλά φευ, πολυγαμικός. «Ο Χρήστος και το χαρέμι του», ένα πράγμα. Αλλά - και του το αναγνωρίζω αυτό - είναι εξηγημένος.

Πρόσεξε να δεις. Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του στο Down Town μιλάει για σχέσεις και γυναίκες. Φαντάζομαι ότι ο Βασιλόπουλος την ώρα που έκανε τις αποκαλύψεις, θα είχε πάρει αυτό το γνωστό ύφος του σκληροτράχηλου αρσενικού και βεβαίως θα μιλούσε σοβαρά. Άλλωστε, την καρδιά του άνοιγε ο άνθρωπος, θα χαχάνιζε; Εγώ, πάντως, ως αναγνώστρια ψόφησα στα γέλια. Η αλήθεια είναι ότι γελάω εύκολα, αλλά ήταν στραβό το κλήμα (εγώ) ήρθαν οι δηλώσεις Βασιλόπουλου να με αποτελειώσουν.

«Τους λέω: θες να κάνουμε σεξ και τίποτε άλλο»; Αυτή ήταν μία ατάκα Βασιλόπουλου στο κεφάλαιο «γυναίκες». Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, έχει πολλά χρόνια να κάνει σοβαρή σχέση και δεν τον απασχολεί αυτό, διότι δεν θέλει ακόμη να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Για να κάνει σχέση, η άλλη θα πρέπει να είναι «λαχείο». Κι αφού «λαχεία» δεν μας πέφτουν συχνά (σχεδόν ποτέ) ο Βασιλόπουλος κοιτάει να περνάει καλά. Παραδέχεται ότι είναι πολυγαμικός και μπορεί να βγαίνει συγχρόνως και με τρεις γυναίκες. Αλλά, πάνω απ’ όλα είναι ειλικρινής κι εξηγείται σπαθί στην άλλη.

«Θες να περάσουμε καλά; Ξέρεις μπορεί να βγαίνω και με άλλη γκόμενα» τους λέει από την πρώτη στιγμή κι εκείνες - λίγο ο αιφνιδιασμός, λίγο η λύσσα για το αρσενικό που έχουν απέναντι τους - λένε αμέσως το «ναι». Κι αν στην πορεία κάποια βγάλει συναισθήματα, ο Βαισλόπουλος, απλά την κάνει με ελαφρά. Εξάλλου, ήταν ξεκάθαρος. «Γουστάρω να κάνουμε σεξ και τίποτε άλλο». Εμ, με το ζόρι σχέση; Κάνουν εύκολα σχέση τα πολυγαμικά; Όοοχι.

Ήξερες εσύ ότι ο Βασιλόπουλος εκτός από τηλεόραση και θέατρο ασχολείται και με το Tae Kwon Do; Ούτε εγώ το ήξερα, αν κι έπρεπε να το υποψιαστώ. Τέτοιο κορμί πατριώτη, μόνο του Tae.... Τέλος πάντων, ο ηθοποιός από τις 22 Μαρτίου είναι μέλος της εθνικής ομάδας του αθλήματος. Κάνε τους σταυρούς σου. Μπράβοοο ο Βασιλόπουλος. Είναι, δε, τόσο αφοσιωμένος στο άθλημα, που έχει κόψει τις κραιπάλες του παρελθόντος. Κι απ’ ο, τι κατάλαβα ήταν πολλές. Κάτι ξενύχτια, κάτι ξύδια. Μέχρι και το σεξ το έχει ελαττώσει. Εκεί να δεις θυσίες.