Πουλάει το σπίτι στην Πάρο η Αλιμπέρτη!

12.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Το πουλάω το σπίτι. Κι ο, τι άγγιξες εσύ κι ό, τι κοίταξες εσύ κι ο, τι ζήσαμε μαζί. Το πουλάω το σπίτι». Αυτό άδει ο Γιάννης Πάριος, αλλά τελικά η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε πράξη τους στίχους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το πουλάω το σπίτι. Κι ο, τι άγγιξες εσύ κι ό, τι κοίταξες εσύ κι ο, τι ζήσαμε μαζί. Το πουλάω το σπίτι». Αυτό άδει ο Γιάννης Πάριος, αλλά τελικά η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε πράξη τους στίχους του τραγουδιού. Κι αυτό, διότι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» η παρουσιάστρια πουλάει το εξοχικό σπίτι στην Πάρο.

Και δεν είναι ένα απλό εξοχικό, αλλά ένα σπίτι με ιστορία, πολλές αναμνήσεις, που τα προηγούμενα χρόνια είχαν γραφτεί τόσα για εκείνο. Για να καταλάβεις, εκεί έμεναν η Αλιμπέρτη και ο Πάριος τον καιρό που ήταν παντρεμένοι, ενώ μετά το χωρισμό τους ο μεγάλος καλλιτέχνης το παραχώρησε στην πρώην σύζυγό του.

Η Αλιμπέρτη κάθε χρόνο έκανε τις διακοπές εκεί αφού η Πάρος είναι το αγαπημένο της νησί και προορισμός. Γι’ αυτό και τα νέα ότι αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι, προκάλεσαν μεγάλη έκπληξη. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρέθηκε κιόλας αγοραστής. Πρόκειται για τον Διονύση Φιλιώτη, πρόεδρο φαρμακευτικής εταιρείας, ο οποίος θα δώσει ένα μεγάλο ποσό για την αγορά.