Η Σίσσυ θα γίνει... αγρότισσα;

12.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε ένα μήνα από τώρα - και συγκριμένα στα μέσα Ιουνίου - που ανοίγουν και οι αγροτικές δουλειές, ξεκινάει η νέα φιλόδοξη παραγωγή του Alpha, «Αγρότης μόνος ψάχνει». Οι ανύπαντροι αγρότες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε ένα μήνα από τώρα - και συγκριμένα στα μέσα Ιουνίου - που ανοίγουν και οι αγροτικές δουλειές, ξεκινάει η νέα φιλόδοξη παραγωγή του Alpha, «Αγρότης μόνος ψάχνει». Οι ανύπαντροι αγρότες του τόπου θα μαζευτούν στο νέο reality του καναλιού και μέσα από αυτό θα βρουν μία καλή νύφη για να νοικοκυρευτούν. Και να τους βοηθήσουν στις αγροτικές δουλειές. Ή έστω να κρατήσουν το σπίτι.

Γι αυτό αναζητείται νύφη άξια, ικανή και διατεθειμένη να ανοίξει αγροτικό σπίτι. Και οι γαμπροί, όμως, θα είναι διαλεχτοί, μπας και συγκινηθούν ακόμη και τα κορίτσια από πόλη. Οπότε φαντάζεσαι λόγω ανταγωνισμού τι έχει να γίνει. Κορμιά έξω, ιδρωμένα να σκάβουν, να φρεζάρουν και να κάνουν τις λοιπές αγροτικές δουλειές κάτω από τον ήλιο.

Μέχρι εδώ, όλα καλά. Το πρόβλημα στο κανάλι ήταν να βρεθεί ο κατάλληλος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια, που θα ταιριάζει με το όλο κόνσπετ. Κι όπως ακούγεται και λέγεται, τελικά βρέθηκε και δεν είναι άλλη από την Σίσσυ Χρηστίδου. Η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού, ήθελε κάποια στιγμή να παρουσιάσει μόνη της μία εκπομπή κι αν πιστέψουμε κάποια δημοσιεύματα, η επιθυμία της εκπληρώθηκε.

Δεν ξέρω, αν αυτό ήθελε ακριβώς, αλλά εδώ που τα λέμε... από το ολότελα καλός και ο αγρότης μόνος ψάχνει! Πάντως, η Σίσσυ ψιλό ταιριάζει με το όλο κλίμα του συγκεκριμένου reality και για του λόγου το αληθές, στο χωριό μου η Χρηστίδου αποτελεί μέτρο σύγκρισης για κάθε υποψήφια νύφη. «Να μια γερή κοπέλα σαν τη Σίσσυ θέλω για νύφη. Να το πηγαίνει το ξινάρι» λένε όλες οι μάνες. Αν η Σίσσυ θα το πηγαίνει το ξινάρι, θα δείξει. Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον να την δούμε σε αυτή τη νέα σόλο προσπάθεια....