Ο Γεωργίου... μάνατζερ της Καρύδη!

12.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μάντεψε ποιον θα δούμε τον ερχόμενο Δεκέμβριο στον κινηματογράφο. Ψάξε, ψάξε δεν θα τον βρεις, γιατί εδώ που τα λέμε μήτε που πάει το μυαλό κάποιου. Το παίρνει το ποτάμι και σου λέω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μάντεψε ποιον θα δούμε τον ερχόμενο Δεκέμβριο στον κινηματογράφο. Ψάξε, ψάξε δεν θα τον βρεις, γιατί εδώ που τα λέμε μήτε που πάει το μυαλό κάποιου. Το παίρνει το ποτάμι και σου λέω ότι ο Γιώργος Γεωργίου αφήνει για λίγο το «Καφενείο των φιλάθλων» για να εμφανισθεί στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη, στη νέα ταινία αυτής, «Η κληρονόμος».

Καταλαβαίνω την έκπληξή σου, αλλά κλείσε στοματάκι. Ίπτανται και μύγες στα πέριξ. Η συνεργασία Καρύδη - Γεωργίου δεν είναι και τόσο τυχαία, αφού οι δυο τους γνωρίζονται από το 2004 και τρέφει ο ένας για τον άλλον μεγάλη συμπάθεια και ειλικρινή εκτίμηση. Έτσι, όταν έγινε η πρόταση στον Γεωργίου να εμφανισθεί στην ταινία, εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Εξάλλου, ο ρόλος του έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, αφού η Σμαράγδα (που κληρονομεί μία ποδοσφαιρική ομάδα) θα τον προσλάβει ως μάνατζερ, μιας και η ίδια δεν σκαμπάζει από μπάλα. Ήδη προβάλλεται το τρέιλερ και από το λίγο που είδαμε, γελάσαμε. Όπως δηλώνει και ο Γεωργίου σε κυριακάτικη εφημερίδα, πρόκειται για μία σύγχρονη κωμική ταινία, που θα έχει απήχηση στο (νεανικό κυρίως) κοινό. «Η Κληρονόμος» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου.