Πάσχει από μανιοκατάθλιψη η Θώδη;

12.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την τρίτη εβδομάδα νοσηλείας στη ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου διανύει η Έφη Θώδη και η κατάσταση της είναι σαφώς καλύτερη. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες η γνωστή αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την τρίτη εβδομάδα νοσηλείας στη ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου διανύει η Έφη Θώδη και η κατάσταση της είναι σαφώς καλύτερη. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες η γνωστή αοιδός δείχνει σημάδια βελτίωσης. Είναι ήρεμη, συνεργάσιμη με τους γιατρούς, ενώ έχει ξεκινήσει τις πρώτες βόλτες.

Οι γιατροί συνεχίζουν κανονικά τη φαρμακευτική αγωγή και ο οργανισμός της ανταποκρίνεται θετικά. Οι εξετάσεις, πάντως, συνεχίζονται κανονικά, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso οι κλινικές εξετάσεις έδειξαν ότι η Θώδη πάσχει από μανιοκατάθλιψη. Όσο αφορά κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ανεύρυσμα στον εγκέφαλο ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν.

Εξάλλου, όπως εξηγούν γιατροί του νοσοκομείου στην Espresso, η αοιδός είχε ένα μικτό συναισθηματικό επεισόδιο, που τις περισσότερες φορές συνοδεύεται ακόμη και από εμμονές. Μάλιστα, εξηγούν ότι αυτό συμβαίνει κυρίως σε άτομα που έχουν έντονο άγχος. Ακόμη και η απόπειρα αυτοκτονίας της το βράδυ εκείνο του Σαββάτου έχει την εξήγηση της, αφού τα άτομα αυτά εκδηλώνουν ακόμη και τάση αυτοκτονίας.

Έξω τώρα, η οικογένεια της Θώδη κατηγορεί έναν ιερέα στη Σαλαμίνα για την κατάληξη της αοιδού, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο νούμερο ένα υπαίτιος για όσα συνέβησαν. Πάντως, η οικογένεια προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Στην αρχή θα θυμάσαι ότι έκαναν διάφορες δηλώσεις και είχαν μία διαμάχη με τον οδηγό/σύντροφο της Θώδη, αλλά πλέον προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους, διότι εδώ που τα λέμε δε βοηθούν κάπου. Χειρότερα κάνουν τα πράγματα, παρά καλύτερα.