Παρελθόν από το X Factor ο Μουρατίδης!

09.07.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα δανειστώ τη συγκινητική φράση της Σεμίνας Διγενή και θα πω για το δικό μου δάκρυ (και φαντάζομαι πολλών άλλων) που κύλησε από το πρόσωπο μου όταν έμαθα ότι ο Νίκος Μουρατίδης αποτελεί παρελθόν από το X Factor 3! Τι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα δανειστώ τη συγκινητική φράση της Σεμίνας Διγενή και θα πω για το δικό μου δάκρυ (και φαντάζομαι πολλών άλλων) που κύλησε από το πρόσωπο μου όταν έμαθα ότι ο Νίκος Μουρατίδης αποτελεί παρελθόν από το X Factor 3! Τι είναι τούτες οι τηλεοπτικές μπόμπες που πέφτουν σήμερα και δη από ΑΝΤ1 μεριά, αδυνατώ να το εξηγήσω. Στην έκπληξη και στη συγκίνηση μας έχουν οι του Αμαρουσίου και δεν ξέρω αν θα περιμένω άλλη μπόμπα. (Μώρε κάτι ξέρει ο Αντώνης Κανάκης και τα ΣουΚου του τα αφιερώνει σε μπάνια και μπαρότσαρκες με τον Γιάννη Λάτσιο).

Εντάξει, το «κόψιμο» του Μουρατίδη από το talent show ίσως για κάποιους να μην ήταν και τόοοσο έκπληξη, αφού τις προηγούμενες μέρες ακουγόταν από δω και από εκεί ότι στον ΑΝΤ1 τον έχουν στο περίμενε και ο ίδιος ήτο στην αβεβαιότητα. Αν και κάπου διάβασα ότι ο Μουρατίδης αποκάλυψε πως στο τρίτο μέρος του παιγνιδιού δεν θα είναι ο Γιώργος Λεβέντης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αφεντιά του θα είναι. Έλα, όμως, που έπεσε έξω στην πρόβλεψη και όπως διαβάζουμε τα υπόλοιπα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής έχουν σχεδόν συμφωνήσει, ενώ ο Μουρατίδης αποτελεί παρελθόν.

Αλλά, θα πρέπει να κρατήσω τα δάκρυα συγκίνησης, αφού λέγεται ότι το πρώην πια μέλος συζητάει για ένα νέο πρότζεκτ. Όσο για τη θέση του στο X; Έχουν πέσει πολλές προτάσεις και όλες είναι υπό συζήτηση. Για να δούμε.