Ο Κάτμαν πάει για... ευρωβουλευτής!

15.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Κονιόρδου είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το κόμμα «Οικολόγοι - Πράσινοι» και ο Νίκος Κατέλης, γνωστός και ως... Κάτμαν είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους «Οικολόγους» του Δημοσθένη Βεργή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Κονιόρδου είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το κόμμα «Οικολόγοι - Πράσινοι» και ο Νίκος Κατέλης, γνωστός και ως... Κάτμαν είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους «Οικολόγους» του Δημοσθένη Βεργή. Ότι θα ερχόταν η μέρα, που Καφετζόπουλος και Κατμαν θα είχαν τις ίδιες... οικολογικές ανησυχίες και θα ρίχνονταν στη μάχη των Ευρωεκλογών, ούτε στα πιο αστεία όνειρα μου δεν θα μπορούσα να το φανταστώ.

Αλήθεια, να κλάψω ή να γελάσω; Το «τέκνο» της Αννίτας Πάνια μετά τη μεγάλη επιτυχία «Είμαι ο ερατσής σου» (όπως το ακούς αγαπημένε μου) κι αφού φέτος ουδείς ασχολήθηκε μαζί του, μετά από παρότρυνση της «μεντόρισσας» του ρίχνεται στη μάχη των εκλογών. Είχε πάει που λες ο Δημοσθένης Βεργής στα «παρατράγουδα» της Αννίτας κι εκείνη του πρότεινε να βάλει στο ψηφοδέλτιο του τον Κάτμαν. Δεν πιστεύω να περίμενες να αρνηθεί ο Βεργής. Σοβαρός να είσαι.

Έτσι, «μεντόρισσα» και πρόεδρος Οικολόγων έδωσαν τα χέρια τους και από την Κυριακή ανοίγει για τον Κατέλη ένας νέος δρόμος, αυτός της... Ευρωβουλής! Τι να πει κανείς. Ελπίζω, να μην πάρουν θάρρος και τα άλλα «ταλέντα» της Πάνια και ζητούν υποψηφιότητα και αυτά. Θα το πω, αγαπημένε μου.... Εντάξει, μερικοί δε λένε να βάλουν μυαλό μετά την περιπέτεια της Θώδη και συνεχίζουν τα δικά τους. Οι άλλοι, όμως, δεν έβαλαν μυαλό να πάνε να τραβήξουν κανένα αυτάκι και όχι μόνο;