Ξεκίνησαν Ελένη - Ελεονόρα!

19.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Είδα τα μάτια σου κλαμένα καλή μου και ράγισε η ψυχή μου». Ναι, το ομολογώ. Ράγισε η ψυχή μου, μη σου πω σπάραξε, το πρωί της Δευτέρας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Είδα τα μάτια σου κλαμένα καλή μου και ράγισε η ψυχή μου». Ναι, το ομολογώ. Ράγισε η ψυχή μου, μη σου πω σπάραξε, το πρωί της Δευτέρας όταν κάθισα να δω την πρώτη της Ελένης Μενεγάκη και της Ελεονόρας Μελέτη. Τι συγκίνηση ήταν τούτη, τι βούρκωμα ματιών (και οι δύο πάντως δεν έριξαν σταγόνα δάκρυ), τόσο πολύ που ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι μου. «Μμμμ, ωραία ξεκινάω τη μέρα μου» σκέφτηκα, αλλά τα ήθελε ο απ αυτός μου και συνέχιζα ακάθεκτη να βλέπω. Ας όψεται η περιέργειά μου και η ιδέα μου να κάνω crash test ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες, την πρώην και τη νυν.

Λοιπόν, με την Ελεονόρα, επειδή ήταν η πρώτη της θα είμαι πιο ελαστική. Με την Ελένη δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ελαστικός, αφού με αυτήν ισχύει...αυτήν ξέρουμε, αυτή θα βλέπουμε! Γι αυτό και κάποια κενά που έχω από τον «Πρωινό Καφέ» οφείλονται στο ότι...ξεχνιόμουν στης Ελένης. Άσε, που κάποια στιγμή ζαλίστηκα από το πολύ ζάπινγκ. Στην Ελεονόρα ποδαρικό έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης περισσότερο ως παλιά καραβάνα με νούμερα και λιγότερα ως...γουρλής. Άσε, που ο ρόλος του δεν περιορίστηκε απλά στου καλεσμένου, αλλά και στου συμπαρουσιαστή και...κόλακα για την Μελέτη. Για να καταλάβεις, αν τα καλά λόγια είναι επί πληρωμής, τότε η Ελεονόρα σίγουρα πήρε...καταναλωτικό δάνειο. Σε γενικές γραμμές πάντως, η νέα οικοδέσποινα είναι καλή και στον χορό πρώτη. Ειδικά, με την Καλομοίρα του έδωσαν και κατάλαβε!

Και πάμε στην Ελένη. Να σου πω την αλήθεια, αυτή ήταν από τις ελάχιστες αν όχι η μοναδική φορά που είδα τη Μενεγάκη τόσο συγκινημένη. Στα δέκα χρόνια που είναι στην τηλεόραση, έχει κάνει γάμο, γέννες, βαφτίσεις κι άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά τέτοια συγκίνηση δεν την είχε. Η Ελένη στο ξεκίνημα της εκπομπής απευθύνθηκε στον κόσμο, εξηγώντας τους λόγους που την έκαναν να φύγει από τον ΑΝΤ1. «Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό για μένα» είπε η Μενεγάκη και η μαμά μου με τις φίλες της ανατρίχιασαν από τη συγκίνηση. «Αχ Ελενίτσα μου, εσένα μόνο θα βλέπουμε» έλεγαν καθώς...κατέβαζαν το πετσί τους που είχε σηκωθεί δυο πόντους! Αυτό ήταν. Το παιγνίδι, μόλις κερδίσθηκε!!!!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]