Εξώδικο ΑΝΤ1 στην Μενεγάκη!

20.09.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ξένος για σένανε κι εχθρός θα 'μαι από σήμερα και μπρος ξένος για σένανε κι εχθρός. Κι όποτε θα με συναντάς, αλλού το βλέμμα θα γυρνάς».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ξένος για σένανε κι εχθρός θα 'μαι από σήμερα και μπρος ξένος για σένανε κι εχθρός. Κι όποτε θα με συναντάς, αλλού το βλέμμα θα γυρνάς». Μου πήρε ώρα, αλλά τελικά βρήκα το πιο perfect τραγούδι που ταιριάζει στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του ΑΝΤ1. Παρουσιάστρια και κανάλι από τη μέρα που αυτή έφυγε από το Μαρούσι έγιναν δύο ξένοι, ενώ από το μεσημέρι της Δευτέρας είναι πια και δύο εχθροί. Αιτία; Η κίνηση των ανθρώπων του ΑΝΤ1 να στείλουν εξώδικο στην Μενεγάκη, στην οποία απαγορεύουν να δείχνει στην εκπομπή της πλάνα από τα δέκα χρόνια που ήταν στον ΑΝΤ1.

Ναι, μην ντρέπεσαι να το πεις. Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Δηλαδή τι, δεν μπορεί η γυναίκα να ανασύρει από το προσωπικό της αρχείο κάποια στιγμιότυπα και να τα δείξει; Τόσοι και τόσοι το κάνουν, αυτή γιατί όχι. Εκτός και αν.... Εκτός και αν οι του ΑΝΤ1 είναι μεγάλες γάτες και προβλέπουν πως η Ελένη θα χρησιμοποιεί παραπάνω από το κανονικό, πλάνα από την εποχή του ΑΝΤ1. Και πως θα τα χρησιμοποιεί αυτά; Θα λέει ας πούμε, «Αύριο ποιον θα έχουμε καλεσμένο; Α, την Χρύσπα. Η απέναντι ποιον έχει; Την Βανδή; Μάλιστα, μάλιστα. Καλά θα φέρω από το αρχείο μου μία Βανδή και θα την πετάξω σφήνα την κατάλληλη ώρα». Γιατί μεταξύ μας, με την απαγόρευση που έχει βάλει το κανάλι του Μαρουσίου, η Μενεγάκη θα μπορεί να «καλεί» τους τραγουδιστές της Heaven μόνο με...αρχείο!!!! Πάντως, μέχρι στιγμής (για να κλείσω το κεφάλαιο - εξώδικο) ο Alpha και η παρουσιάστρια δεν έχουν απαντήσει ακόμη στην κίνηση αυτή. Αν κι έχουν ακουστεί κάποια σχόλια του τύπου: η Στεφανίδου γιατί είχε στην εκπομπή της πλάνα από την πρεμιέρα της Ελένης;

Αλήθεια, τώρα θέλετε απάντηση γιατί είχε πλάνα; Μα γιατί φέτος η δαιμόνια Τατιάνα θα κάνει...άλλου είδους αποκαλύψεις! Ο Γιώργος Παπαδάκης, πάντως, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το τέλος της εκπομπής του είπε πως αν τον καλέσει η Ελένη θα πάει στην εκπομπή της κι ας έχει βάλει...απαγορευτικό ο σταθμός. Θα του απαντούσα εγώ, αλλά με πρόλαβε η Μενεγάκη όταν της μετέφεραν τα καθέκαστα: «Μη με προκαλεί γιατί θα τον καλέσω από τον αέρα και στο κανάλι του θα του κλείσουν την πόρτα...εξόδου»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]