Επιστρέφει με reality η Ρούλα;

18.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στροφή στην οικογενειακή εστία έκανε φέτος ο Alpha και φαίνεται ότι τη συνταγή αυτή θα ακολουθήσει και την επόμενη σεζόν. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Από τη στιγμή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στροφή στην οικογενειακή εστία έκανε φέτος ο Alpha και φαίνεται ότι τη συνταγή αυτή θα ακολουθήσει και την επόμενη σεζόν. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Από τη στιγμή, που το «πείραμα» πετυχαίνει και οι εκπομπές «Εφιάλτης στην κουζίνα» και «Κάτι ψήνεται» πηγαίνουν ανέλπιστα καλά σε τηλεθέαση;

Έτσι, για την επόμενη σεζόν έχει έτοιμο το «Αγρότης μόνος ψάχνει», που μπορεί να μην έχει σχέση με μαγειρική, όμως, προωθεί... τον θεσμό του γάμου, αφού στο συγκεκριμένο παιγνίδι ανύπαντροι αγρότες ψάχνουν για την κατάλληλη νύφη, που θα ανοίξουν μαζί το αγροτικό σπιτικό τους. Και όπως ακούγεται τελευταία, στο καπάκι θα έρθει ένα νέο reality, που θα βάζει σε τάξη τα νοικοκυριά. Όχι, αυτό που θα ανοίξει ο αγρότης. Άλλα, ήδη ανοιγμένα.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Όλα», στον Alpha μετά την επιτυχία που είχε ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» είπαν να κάνουν και το «Εφιάλτης στο σπίτι» και σκοπός του παιγνιδιού είναι να μπουν σε τάξη διάφορα νοικοκυριά. Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι παρουσιάστρια του εν λόγω reality θα ήταν τουλάχιστον μία... Βέφα Αλεξιάδου, το «Όλα» αποκαλύπτει ότι θα είναι η Ρούλα Κορομηλά.

Όπως το διάβασες. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από μεγάλο διάστημα αποχής αποφάσισε να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες (όλο αυτό τον καιρό ήταν πίσω) και να παρουσιάσει το reality. Ποιος θα είναι ο ρόλος της; Τσεμπέρι και ξεσκονόπανο, πάντως, δεν θα πιάσει. Η Ρούλα θα δίνει συμβουλές και λύσεις στους ιδιοκτήτες των σπιτιών και μετά από λίγες μέρες θα επιστρέφει για να δει τι έκαναν κι αν ακολούθησαν σωστά τις οδηγίες της. Χμ. Πολύ ενδιαφέρον μου ακούγεται. Επειδή είναι η Κορομηλά, όχι για το όλο κονσεπτ. Γιατί, σιγά μη με νοιάζει, αν θα πάρουν τη σκόνη κάτω από τον καναπέ.