Άγριο επεισόδιο Μπεζεντάκου με ταξιτζή!

19.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Θερμό» επεισόδιο είχε η Στέλλα Μπεζεντάκου με έναν ταξιτζή στην Αλεξανδρούπολη, όπου εκείνος προσπαθούσε να την βγάλει από το ταξί του τραβώντας την από τα πόδια και τα χέρια!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θερμό» επεισόδιο είχε η Στέλλα Μπεζεντάκου με έναν ταξιτζή στην Αλεξανδρούπολη, όπου εκείνος προσπαθούσε να την βγάλει από το ταξί του τραβώντας την από τα πόδια και τα χέρια! Μιλάμε για σκηνές απείρου κάλλους, που τις ακούς και σκας που δεν ήσουν από μία γωνία να έβλεπες.

Το σκηνικό έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου ο ταξιτζής μετέφερε την Στέλλα από το Διδυμότειχο για να πάρει την πτήση για Αθήνα. Η Μπεζεντάκου είχε κλείσει τον εν λόγω οδηγό για να την εξυπηρετεί στις μετακινήσεις της όσο θα έμενε στο Διδυμότειχο. Και σε αυτές, περιλαμβανόταν και η μεταφορά στο αεροδρόμιο. Μέχρι εδώ, όλα καλά κι όλα ωραία.

Έλα, όμως, που ο ταξιτζής αποδείχθηκε πονηρός και την έφερε ύπουλα στην έρμη την Στέλλα. Βλέπεις, είχε κανονίσει να φάει κυριακάτικα με τα πεθερικά κι έτσι πήγε να την παραλάβει από το ξενοδοχείο, στις 12 το μεσημέρι. Ενώ η πτήση ήταν στις 7 το απόγευμα. Η Μπεζεντάκου έχοντας κοιμηθεί μόλις τρεις ώρες (ναι, το προηγούμενο βράδυ τραγουδούσε η γυναίκα) δεν κατάλαβε τι έγινε και μηχανικά σηκώθηκε από το κρεβάτι, ένιψε τα μούτρα της και βιαστικά πήρε τη βαλίτσα της και κατέβηκε, διότι ο ταξιτζής ήταν ανυπόμονος.

Με το που έφθασαν, όμως, στην Αλεξανδρούπολη (γύρω στις 2 το μεσημέρι) εκείνη συνειδητοποίησε ότι πετάει μετά από πέντε ώρες. Ταμπλάς. Να είσαι νυσταγμένος και να περιμένεις μες στον ήλιο πέντε ώρες να πετάξει το αεροπλάνο σου; Κάπως έτσι το σκέφτηκε κι εκείνη και ζήτησε από τον ταξιτζή να την ξαναπάει πίσω στο Διδυμότειχο και να την φέρει στο αεροδρόμιο τη σωστή ώρα. Ντόιγνκ. Περίμενε η πεθερά με το γιουβέτσι στο τραπέζι και ο γαμπρός θα έκανε βόλτες (και θα εξυπηρετούσε) την Μπεζεντάκου; Οοοοχι. Γι αυτό και της είπε να κατέβει.

Εκείνη αρνήθηκε και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν. Τότε, ο ταξιτζής την τράβηξε από το χέρι για να βγει έξω, αλλά η Στέλλα με ένα σάλτο πήγε στην άλλη άκρη. Εκείνος επέμενε (είπαμε ήταν και το γιουβέτσι στη μέση. Φαντάζομαι και η πεθερά με τον πλάστη στο χέρι) και προσπάθησε να την βγάλει έξω, τραβώντας την από τα πόδια. Έχω το σκηνικό σα να ήμουν εκεί. Η Μπεζεντάκου ούρλιαζε, αλλά δεν κατάφερε τίποτε.

Ο ταξιτζής την πέταξε με τις κλωτσιές. Έλα, όμως, που αγαπάει ο Θεός τον «ταρίφα», αγαπάει όμως και τον επιβάτη και η Στέλλα, πάνω στην ταραχή πήρε τον αριθμό των πινακίδων του και τώρα θα προσπαθήσει να βρει το δίκιο της δικαστικά. Είμαστε μαζί της, δεν το συζητώ. Η Μπεζεντάκου τώρα δικαιώνεται. Άκου να την πετάξει με τις κλοτσιές. Αίσχος.