Ο Φοίβος έγινε πατέρας!

26.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πατέρας έγινε ο Φοίβος, ο «Μίδας» της ελληνικής δισκογραφίας κι έσπευσε να ενημερώσει τον κόσμο για το ευτυχές γεγονός της ζωής του, ανακοινώνοντας το πρώτα στην επίσημη ιστοσελίδα του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πατέρας έγινε ο Φοίβος, ο «Μίδας» της ελληνικής δισκογραφίας κι έσπευσε να ενημερώσει τον κόσμο για το ευτυχές γεγονός της ζωής του, ανακοινώνοντας το πρώτα στην επίσημη ιστοσελίδα του. Η σύζυγος, του Αμαλία Καντερέ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι κι ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η χαρά του ζευγαριού είναι απερίγραπτη.

Την είδηση ότι η Αμαλία είναι έγκυος τη μάθαμε αρκετά αργότερα, αφού το ζευγάρι αποφεύγει συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας, προστατεύοντας την προσωπική του ζωή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1997 όταν εκείνος συνεργαζόταν ακόμη με την Sony κι εκείνη ήταν υπάλληλος στην εταιρεία. Ο γάμος τους έγινε δύο χρόνια αργότερα, στην Εκάλη.

Πριν ένα χρόνο (μπορεί και παραπάνω) είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες για κρίση στο γάμο τους, όμως, το ζευγάρι ποτέ δεν τις σχολίασε τηρώντας πιστά τις αρχές του να μην αναφέρεται δημοσίως για προσωπικά ζητήματα. Εξάλλου, Φοίβος και Αμαλία φρόντισαν να διαψεύσουν τις «κακές» γλώσσες με τον καλύτερο τρόπο, αφού λίγο καιρό αργότερα έγιναν γνωστά τα νέα της εγκυμοσύνης.