Κουράστηκε να νταντεύει άνδρες!

01.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μήνες έχουν περάσει από τότε που χώρισαν η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Αλέξανδρο Παρθένη, αλλά φαίνεται ότι η παρουσιάστρια κράταγε για τον πρώην αγαπημένο της τις καλύτερες σπόντες για το τέλος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μήνες έχουν περάσει από τότε που χώρισαν η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Αλέξανδρο Παρθένη, αλλά φαίνεται ότι η παρουσιάστρια κράταγε για τον πρώην αγαπημένο της τις καλύτερες σπόντες για το τέλος. Η Αλιμπέρτη ήταν καλεσμένη στο τελευταίο (για τη φετινή χρονιά ) «Gala» και πάνω στη φιλική κουβέντα που είχε με την Μαρία Σταματέρη (ε, ένιωθε και άνετα γενικότερα), ήρθε, χαλάρωσε και είπε πολλά. Πάρα πολλά θα έλεγα, που αφορούν τον Παρθένη και όσους άνδρες πέρασαν από τη ζωή της.

«Έχω κουραστεί να νταντεύω τους άνδρες» δηλώνει - στα πρόθυρα υπερκόπωσης - η παρουσιάστρια για να εξηγήσει ότι θέλει έναν άνδρα «ίσο με εμένα»! Και όχι, αγαπημένε μου, δεν αναφέρεται στην ηλικία. Αν και στο παρελθόν δήλωνε ότι δεν θα μπορούσε να ήταν με έναν μικρότερο της, φαίνεται ότι έχει αναθεωρήσει, αφού πλέον δεν έχει τέτοια προβλήματα. Εξάλλου, όπως λέει... «Τον έρωτα δεν τον διαλέγεις, σε διαλέγει».

Τον άνδρα, λοιπόν, τον θέλει ίσο στο πορτοφόλι και στη διασημότητα, διότι αν ο άλλος είναι πίσω από εκείνην, νιώθει μειονεκτικά. Εκείνος, όχι εκείνη. Κι αυτό βγαίνει στη σχέση τους. Κι αυτό κουράζει την Αλιμπέρτη, η οποία «δεν έχει χρόνο για άλλο πόνο, για άλλα δάκρυα δεν έχει πια καιρό». Αυτό το ωραίο το είπε η ίδια στη φίλη της Σταματέρη. Καταλαβαίνεις, αγαπημένε μου ότι αυτή η σποντίτσα απευθύνεται εμμέσως πλην σαφώς στον Παρθένη. Γιατί, μπορεί το μοντέλο να έχει μία άλφα «διασημότητα» τα τελευταία χρόνια, όμως, η Αλιμπέρτη είναι παλιά «καραβάνα» σε αυτό. Ξέρεις, τι φίρμα ήταν τη δεκαετία του 80 με τις βιντεοκασέτες;

Τον χωρισμό της με το μοντέλο/ηθοποιό τον απέδωσε σε «ασυμφωνία χαρακτήρων», τονίζοντας γι ακόμη μία φορά ότι δεν είχε να κάνει η διαφορά ηλικίας που τους χώριζε. Και παρόλο που από την εκπομπή της δηλώνει ότι φοβάται να ξαναπαντρευτεί, στη Σταματέρη είπε ότι αγαπάει τον άντρα και θέλει έναν δίπλα της. Αρκεί, αυτός να κρατάει το τιμόνι της σχέσης. Γιατί, μην ξεχνάς ότι έχει κουραστεί από το ντάντεμα.