Φώτης - Μαρία: πάνε Star;

10.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε... με όσα γίνονται στον Alpha και την αγωνία που επικρατεί ποιον θα περάσουν στην επόμενη τάξη οι Γερμανοί» φαίνεται ότι σκέφτηκαν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε... με όσα γίνονται στον Alpha και την αγωνία που επικρατεί ποιον θα περάσουν στην επόμενη τάξη οι Γερμανοί» φαίνεται ότι σκέφτηκαν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο να την κάνουν γι’ αλλού. Το μακροβιότερο δίδυμο της τηλεόρασης είναι αγαπητό και καταλαβαίνεις ότι οι προτάσεις που δέχτηκαν ήταν αρκετές.

Τι κι αν η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη από άποψη τηλεθέασης; Το δίδυμο δεν... έκατσε να σκάσει, ενώ προς μεγάλη έκπληξη αρκετών είχε τη στήριξη των Γερμανών, οι οποίοι στα μέσα της σεζόν έδωσαν εντολή να μεγαλώσει κι άλλο η εκπομπή τους. Τέλος πάντων, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, Φώτης και Μαρία είναι πολύ κοντά να ενταχθούν στο δυναμικό του Star.

Ακούγεται ότι οι δύο παρουσιαστές έχουν συζητήσεις με το κανάλι και μέχρι στιγμής τα έχουν βρει σε όλα. Ακόμη και στη ζώνη που θα εμφανίζονται, αφού δεν αποκλείεται να πάρουν τη θέση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος (sorry κιόλας Ανδρέα) όχι μόνο δεν έμεινε... μετεξεταστέος, αλλά έμεινε στην ίδια τάξη. Μπούχου, μπούχου. Αν Μπακοδήμου ? Σεργουλόπουλος συμφωνήσουν τελικά με το Star, αναλαμβάνοντας το πρωινό, μιλάμε για τη μεγάλη επιστροφή του δίδυμου χρόνια μετά. Τι είπες; Το Star δεν ήταν αυτό που κάποτε κορόιδευε το δίδυμο, ειδικά τον καιρό που ήταν παρουσιαστές στην Γιουροβίζιον; Λεπτομέρειες. Σε δύο χρόνια να μου το θυμηθείς, θα πάρουνε και τις Μαγγίρες!