Ο νέος έρωτας Αλιάγα - Κακούτη!

17.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όταν βλέπω αεροπλάνο να περνάει από πάνω λέω να ξενιτευτώ να φορτώσω τη βαλίτσα και να μη με λένε Βαλίτσα αν δεν έρθω να σε βρω».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όταν βλέπω αεροπλάνο να περνάει από πάνω λέω να ξενιτευτώ να φορτώσω τη βαλίτσα και να μη με λένε Βαλίτσα αν δεν έρθω να σε βρω». Αν δεν κατάλαβες - που δεν κατάλαβες - οι παραπάνω στίχοι είναι από το άσμα της Γιαγκούση, «Αεροπλάνο» και είναι σπέσιαλ αφιερωμένο με πολλή amour στην Βάλια Κακούτη. Α έχω κάνει μία μικρή παράφραση των στίχων για να ταιριάζουν με την περίσταση. Επίσης, Α, η Κακούτη είναι μοντέλο στο επάγγελμα, συμπαρουσιάστρια στο Backstage (εκπομπή του Mega) και νυν αγαπημένη του Νίκου Αλιάγα.

Η τελευταία της ιδιότητα είναι κι αυτή που μας ενδιαφέρει! Η Κακούτη, λοιπόν, εδώ και δύο μήνες είναι το νέο κορίτσι του «Γάλλου» Αλιάγα και ο δεσμός είναι επιβεβαιωμένος ουχί από τους ίδιους, άλλα από τον πρώην της Βάλιας, ο οποίος βγήκε σε ένα μεσημεριανό και δήλωσε πως ο διάσημος παρουσιαστής στάθηκε η αφορμή για να χωρίσουν. Ο έρωτάς τους ήτο κεραυνοβόλος και τους βρήκε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μάλιστα, για να τον γιορτάσουν, ανήμερα την Πρωτοχρονιά πήγαν Μάκη Χριστοδουλόπουλο, όπου οι θαμώνες παρατήρησαν τα μέλια που έσταζαν από το τραπέζι. Ωστόσο, η έξοδός τους δεν έμεινε κρυφή, διότι τη σήμερον ημέρα δεν μπορείς να κρυφτείς ούτε στου Χριστοδουλόπουλου!

Την έξοδο αυτή ακολούθησαν κι άλλες, κυρίως κάτι καφέδες στο Κολωνάκι. Τα πράγματα, πάντως, είναι καλύτερα στο Παρίσι, όπου εκεί κάνουν ήρεμοι και χαλαροί τις βόλτες τους. Μάλιστα, η Κακούτη (λόγω δουλειάς έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο) κάθε εβδομάδα πηγαίνει στην «Πόλη του Φωτός» για να δει τον καλό της. Εξ’ ου και το άσμα «Αεροπλάνο» της Λίτσας. Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι το μοντέλο. Κολλητή με τις αεροσυνοδούς έχει γίνει, αλλά μη νομίζεις καθόλου δεν την ενοχλεί το τζετ λάνγκ. Εντάξει και ο Αλιάγας κάνει τις «θυσίες» του. Με την πρώτη ευκαιρία έρχεται στην Ελλάδα, ενώ λέγεται πως ετοιμάζει και μία δουλειά με τη νέα του αγαπημένη. Τι ρωτάς; Αν θα έχει ευτυχή κατάληξη ο δεσμός τους; Που να ξέρω. Πάντως, άκουσα πως η μαμά Κακούτη πολύ θα ήθελε να έχει ευτυχή κατάληξη, διότι μεταξύ μας γαμπρό δυο μέτρα παλικάρι, σωστό λεβέντη δε βρίσκεις εύκολα.