Ο "Μύθος Fame Story" επέστρεψε!!!!!

20.02.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Fame Story χωρίς παιδιά Άντζελας Δημητρίου δεν έχει νοστιμάδα, γι αυτό κι εγώ κάνω εμπάργκο και δε θα το βλέπω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Fame Story χωρίς παιδιά Άντζελας Δημητρίου δεν έχει νοστιμάδα, γι αυτό κι εγώ κάνω εμπάργκο και δε θα το βλέπω. Μετά από τέσσερα Fame, ένα Dream Show, Αϋπνίες, Παρατράγουδα, κάτι Super Idol κτλ, κι έχοντας πήξει στο ταλέντο, ήθελα έναν καλό λόγο για να παρακολουθήσω τον «μύθο που επέστρεψε». Κι αυτός ο καλός λόγος δεν ήταν άλλος από τα τέκνα της «Λαίδης» που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο παιγνίδι και περίμεναν πως θα τους πάρουν. Δυστυχώς, Όλγα και υιός Τρούπη κόπηκαν κι εγώ έμεινα με την όρεξη πως θα βλέπω κάθε Κυριακή στα Live την Άντζελα με πανό να φτιάχνει τη δική της οικογενειακή κερκίδα.

Η Δημητρίου, πάντως, δεν πήρε κατάκαρδα το κόψιμο των παιδιών (μα 100% αποτυχία; Ούτε το ένα να μην περάσει;). Είναι μικρά σου λέει ακόμα. Έχουν μέλλον μπροστά τους. Τα ίδια είπε και ο πάτερ φαμίλιας, Γιώργος Τρούπης. Αφού έκανα την καταγγελία μου, πηγαίνω στο πρώτο live, που βγήκε πρώτο σε τηλεθέαση. Ως show το πάλεψαν πολύ για να γίνει φαντασμαγορικό. Έντυσαν την Σοφία Αλιμπέρτη λαμπερά, σαν λαμπιόνι ήταν με το γυαλιστερό φόρεμα, έφεραν τους BONEY M για ένα μοναδικό play back αποκλειστικά για το Fame Story, ενώ και τους παίκτες τους παρουσίασαν ανάλογα. Ακόμα σκέφτομαι την παίκτρια που εμφανίσθηκε με φόρεμα αλά Βανδή φέτος στο Rex (το κοντό ασημί) και τραγούδησε το SEX της Κοκκίνου.

Τι άλλο περιελάμβανε το show του «μύθου»; Ελεωνόρα Μελέτη κι Εύη Δρούτσα στην κερκίδα να ουρλιάζουν. Μήπως είχαν μπροστά τους καμία μικρή τηλεόραση κι έβλεπαν το ντέρμπι; Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοιος ενθουσιασμός γι αυτά που εκτυλίσσονταν επί σκηνής. Τι άλλο είχε; Α, Καίτη Γαρμπή σε ρόλο κριτή! Αυτό πάλι, πως σου φαίνεται; Αναβάθμιση του «μύθου Fame» ή υποβάθμιση του «μύθου Γαρμπή»; Διάλεξε και πάρε. Σκόπιμα άφησα για το τέλος την Σοφία Αλιμπέρτη. Αυτό που λένε....πολλή φασαρία για το τίποτα, ίσχυσε εδώ με το παραπάνω. Δε λέω, Τατιάνα Στεφανίδου δεν ήταν το Σοφάκι. Και χόρεψε και σκέρτσα έκανε και ναζιάρα ήταν, αλλά με το μπαρδόν δεν ήταν και η Ραφαέλα Καρά! Γιατί με όλο αυτό το ντόρο που είχε δημιουργηθεί, αυτό πίστεψα. Πως ο ΑΝΤ1 πήρε την ελληνίδα Ραφαέλα, γι αυτό και σφάζονταν στην ποδιά της παλικάρια! Τώρα πάλι πρεμιέρα ήταν. Μπορεί στην πορεία να αναθαρρέψει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]