Τι τρέχει με Σάρας και Θέλξη;

01.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι ποδοσφαιριστές να ήταν η νούμερο ένα επιλογή για μοντέλα, τραγουδίστριες και ηθοποιούς, όμως, τελευταία έχουν ανέβει πολύ οι μετοχές των εκπροσώπων του μπάσκετ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι ποδοσφαιριστές να ήταν η νούμερο ένα επιλογή για μοντέλα, τραγουδίστριες και ηθοποιούς, όμως, τελευταία έχουν ανέβει πολύ οι μετοχές των εκπροσώπων του μπάσκετ, οι οποίοι έχουν αποκτήσει τρελό σουξέ στον γυναικείο πληθυσμό. Τα παραδείγματα πολλά, αλλά δεν θα καθίσω να στα αναφέρω ένα προς ένα. Πολλά δεν ζητάς καλοκαιριάτικα;

Λοιπόν, θα σταθώ στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος όλο τον χειμώνα έβγαζε μάτια στο παρκέ και ως φαίνεται συνεχίζει να κάνει το ίδιο και το καλοκαίρι, εκτός παρκέ. Με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθώ κιόλας. Βλέπεις, ο «Σάρας» σε κάθε του έξω-γηπεδική εμφάνιση κλέβει τα φλας από τους υπόλοιπους. Είτε βρίσκεται στην Μύκονο για διακοπές είτε πάει στο Posidonio για να γλεντήσει το triple crown με Παναθηναϊκό. Όλο και κάποια γυναικεία κατάκτηση θα έχει, που την επόμενη μέρα γίνεται θέμα συζήτησης.

Όταν πριν ένα μήνα περίπου βρέθηκαν στο Posidonio, ο διάσημος μπασκετμπολίστας όλο το βράδυ είχε από κοντά την Θέλξη, στην οποία εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό του για τις φωνητικές της δεινότητες που... περικλείονται στο δίμετρο κορμί της! Μάλιστα, τις επόμενες μέρες δημοσιεύματα έλεγαν ότι οι δυο τους αντάλλαξαν ακόμη και τηλέφωνα. Όχι συσκευές, αριθμό. Κι εκεί που λέγαμε ότι κάτι τρέχει με Θέλξη, τσουπ έρχονται φωτογραφίες από Μύκονο, όπου απαθανατίζουν τον Σαρας σε τρυφερές περιπτύξεις με το πολύ νεαρό μοντέλο, Χριστίνα Στεφανίδη.

Εντάξει, με Θέλξη μου αρέσει περισσότερο. Είναι ταιριαστοί ακόμη και στα χρώματα. Οπότε καταλαβαίνεις, ότι βλέποντας τις φωτογραφίες ε, λίγο χαλάστηκα. Για να διαβάσω τις προάλλες δημοσίευμα της Espresso που λέει ότι Θέλξη και Σάρας βγαίνουν τον τελευταίο καιρό κρυφά ραντεβού. Μάλιστα, πολλοί τους έχουν δει να πίνουν τον καφέ τους στη Γλυφάδα και να γευματίζουν στο Κεφαλάρι. Ωστόσο, αποφεύγουν να εμφανίζονται σε χώρους που συχνάζουν παπαράτσι, γιατί δεν θέλουν να γίνει γνωστό ότι βγαίνουν. Χμ.