Τι μέλλει γενέσθαι με Χρουσαλά;

06.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όποιος χάνει στα επαγγελματικά, κερδίζει στην αγάπη» και η Μαριέττα Χρουσαλά μπορεί να παρηγορηθεί τουλάχιστον με αυτό. Μπορεί επαγγελματικά να είναι μετέωρη και να μην ξέρει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όποιος χάνει στα επαγγελματικά, κερδίζει στην αγάπη» και η Μαριέττα Χρουσαλά μπορεί να παρηγορηθεί τουλάχιστον με αυτό. Μπορεί επαγγελματικά να είναι μετέωρη και να μην ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, όμως, τα προσωπικά της πάνε πρίμα. Ο έρωτας της με τον Λέοντα Πατίστα καλά κρατεί και οσονούπω το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ίσως γι’ αυτό το λόγο, η παρουσιάστρια του «Η Ελλάδα παίζει» δεν έχει πάρει κατάκαρδα το γεγονός ότι αποχωρεί από το Alter και μέχρι στιγμής δεν της έχει έρθει άλλη επαγγελματική πρόταση. Είχε ακουστεί ότι μπορεί και να πήγαινε στον Alpha στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, αλλά μία που κυκλοφόρησαν τότε οι φήμες, μία που δεν τις ακούσαμε ξανά.

Δεν αποκλείεται να μείνει ακόμη κι εκτός τηλεόρασης για την επόμενη χρονιά, αν δεν της έρθει η καλή πρόταση. Και όχι αυτό δε δείχνει να την απασχολεί ιδιαίτερα, διότι είπαμε... «κερδίζει στην αγάπη»! Αναρωτιέσαι εσύ τώρα πώς η Χρουσαλά εκεί που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια στο κανάλι με τις καλύτερες προοπτικές, βρέθηκε τώρα χωρίς δουλειά. Άτιμη τηλεόραση και άτιμες επιλογές. Γιατί, αγαπημένε μου (και χωρίς να παρεξηγηθώ) μια του Πρόδρομου, δυο του Τάσου Ρούσσου, τρεις της Τένιας Μακρή ήρθε ο κόσμος και βαρέθηκε να παίζει με την Μαριέττα και το παρεάκι της.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τρία χρόνια μαζί τους ο κόσμος και η τηλεοπτική πιάτσα την έχει συνδέσει με αυτό το... είδος παιγνιδιού και ως φαίνεται, αυτό πλέον δεν ενδιαφέρει και δεν τραβάει, με αποτέλεσμα η Χρουσαλά καλοκαιριάτικα αρκείται να ψάχνει για νυφικό και ουχί για νέες επαγγελματικές ιδέες.