Η αφιέρωση του Sakis στην Ζυγούλη!

06.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα έκανε στη Θεσσαλονίκη ο Sakis Ρουβάς, ο οποίος φέτος τρέχει και δε φθάνει ο έρμος. Τού έχουν πέσει όλες οι δουλείες μαζεμένες, μαζί και η πατρότητα και ήρθε το «είδωλο» και μία κούραση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα έκανε στη Θεσσαλονίκη ο Sakis Ρουβάς, ο οποίος φέτος τρέχει και δε φθάνει ο έρμος. Τού έχουν πέσει όλες οι δουλείες μαζεμένες, μαζί και η πατρότητα και ήρθε το «είδωλο» και μία κούραση τη νιώθει. Το παραδέχτηκε, άλλωστε και ο ίδιος. Ωστόσο, παρόλη την ταλαιπώρια, ο Ρουβάς την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε τις εμφανίσεις του σε κέντρο της Θεσσαλονίκης και αγαπημένε μου είχε τέτοια κίνηση και νεύρο λες και καθόταν ένα χρόνο.

Έδωσε ρέστα επί πίστας και από κάτω, «επώνυμοι» και «ανώνυμοι» θαμώνες έμειναν να τον παρακολουθούν. Από κάτω και η Κάτια Ζυγούλη, η οποία λόγω παιδιού, τον χειμώνα δεν κατάφερε να χαρεί τον αγαπημένο της στο Starz. Τώρα, όμως, που η μικρή ξεπετάχτηκε την πήρε και συνόδευσαν τον μπαμπά Sakis στη Θεσσαλονίκη. Η Κάτια, που λες, καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα και όχι αγαπημένε μου δεν είχε μάτια γι άλλον, πλην του «ειδώλου». Το οποίο «είδωλο» τής επεφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη.

Η Ζυγούλη είχε γενέθλια και ο καλός της τής τραγούδησε το «Happy birthday» από την πίστα. Εκεί να δεις συγκίνηση το μοντέλο και μάνα του παιδιού του. Κι αφού τελείωσε το τραγουδάκι, έσκυψε και της έδωσε ένα φιλάκι. Σνιφ, σνιφ. Από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς. Άλλη καλή (ωραιότατη για τους θαμώνες) ήταν η στιγμή που ανέβηκε στην πίστα ο Αντώνης Ρέμος και μαζί με τον Sakis θύμισαν στον κόσμο συνυπάρξεις τους στο παρελθόν. Και πολύ άρεσε αυτό στον κόσμο.