Η Μενούνος θέλει να παντρευτεί Έλληνα!

16.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Παπούτσι απ’ τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο». Γιατί το λέω αυτό; Τι να φτουρήσει ο αμερικάνος ή ο κάθε γόης του Χόλιγουντ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τι να φτουρήσει ο αμερικάνος ή ο κάθε γόης του Χόλιγουντ μπροστά στον Έλληνα, τον άνδρα τον τέλειο, τον άνδρα τον σωστό; Μία δε φτουράει και η Μαρία Μενούνος από το σύντομο ταξίδι της στη χώρα μας το κατάλαβε αυτό και κατέληξε: θέλω να παντρευτώ Έλληνα! Άντε να παίρνει σειρά το ένα μετά το άλλο αρσενικό του τόπου, μπας και είναι αυτό το τυχερό που θα «κερδίσει» την Μενούνος.

Η συμπαρουσιάστρια του Sakis στην Γιουροβίζιον ήρθε στην Ελλάδα την Κυριακή και στο αεροδρόμιο περιττό να σου πω ότι εκτυλίχθηκαν σκηνές αλά...γάμος αλά Ελληνικά. Θείες, μπαρμπάδες, γιαγιάδες, ξαδέλφια, ανίψια, σύσσωμο δηλαδή το Μενουνέικο πήγε στο Ελ. Βενιζέλος για να υποδεχθεί την Μαρία με τους γονείς της. Κι όλοι της είχαν από ένα προξενιό. Τον Λάκη της κυρά Δέσπως, το Νικολάκη του Γιάννη του κουρέα, τον Σωτηράκη της Βαγγελιώς της ψιλικατζούς και γενικά της πρότειναν όλα τα λεύτερα αγόρια της γειτονιάς.

Η Μαρία με το που θα τελειώσει η ιστορία με την Γιουροβίζιον κι αφού κάνει μία εβδομάδα διακοπές, θα εξετάσει τις προτάσεις. Στο μεταξύ και η ίδια ρίχνει καμιά ματιά μήπως βρει τίποτε καλό. Γιατί η κοπέλα το εννοεί. Θέλει να βρει Έλληνα γαμπρό και να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]