"Ψυχικά κοντά" στο γάμο ο Χατζηγιάννης!

13.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όταν κάποιος λέει ότι νιώθει «ψυχικά κοντά» στο γάμο τι εννοεί; Τι θέλει να πει ο στιχουργός με αυτό;;; Μήπως είναι εύκολο να μας κάνει μία διευκρίνηση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όταν κάποιος λέει ότι νιώθει «ψυχικά κοντά» στο γάμο τι εννοεί; Τι θέλει να πει ο στιχουργός με αυτό;;; Μήπως είναι εύκολο να μας κάνει μία διευκρίνηση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος εξάλλου είναι αυτός που έκανε την παραπάνω δήλωση. Ναι, αγαπημένε μου, σε σχετική ερώτηση για γάμο με την αγαπημένη του, Δέσποινα Ολυμπίου, ο καλλιτέχνης απάντησε ότι νιώθει ψυχικά κοντά στον γάμο, ενώ έχει τη μητέρα του να τον πιέζει να παντρευτεί καθώς έχει μία μεγαλύτερη αδελφή ανύπαντρη.

Με το μπαρδόν κιόλας, αλλά ο Θανάσης Βέγγος στις ελληνικές ταινίες, δεν περίμενε πρώτα να παντρέψει όλες τις αδελφές (και τη θεία μαζί) και μετά να παντρευτεί την καλή του; Τέλος πάντων. Ξεκάθαρη απάντηση, λοιπόν, δεν έδωσε. Με τον τρόπο του όμως απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και θέλουν τη σχέση του με την Ολυμπίου να τραβάει μεγάλα ζόρια. Χμ. Δεν με έπεισε πολύ, αλλά αξίζει να σου πω ότι ο Χατζηγιάννης δήλωσε στο «Big Fish» ότι στη φάση που είναι τώρα, ως άνθρωπος, δέχεται πολλή αγάπη και περιποίηση από τον άλλον.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι ο ίδιος όταν βρίσκεται σε μία σχέση, δίνει πάντα λιγότερα από τον άλλον. Τουλάχιστον, το παραδέχεται. Ενώ αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν έχει τραγουδήσει «face to face» σε γυναίκα. Κι εγώ που έλεγα: «Τι τυχερή η Ολυμπίου. Θα της τραγουδάει prive κοτζάμ Χατζηγιάννης». Μπααααα.