Δημόσια εμφάνιση Γερμανού με το νεαρό αμόρε!

13.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εδώ και πόσο καιρό ακούμε και διαβάζουμε ότι η Ναταλία Γερμανού βγαίνει με το νεαρό και ανερχόμενο τραγουδιστή, Ηλία Βρεττό; Εδώ και μισό χρόνο μπορώ να σου πω. Όλο αυτό το διάστημα, το Ναταλάκι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εδώ και πόσο καιρό ακούμε και διαβάζουμε ότι η Ναταλία Γερμανού βγαίνει με το νεαρό και ανερχόμενο τραγουδιστή, Ηλία Βρεττό; Εδώ και μισό χρόνο μπορώ να σου πω. Όλο αυτό το διάστημα, το Ναταλάκι (που είναι αλήθεια, ποτέ δεν κρύβει τις σχέσεις της) επέμενε ότι με το 25χρονο αγόρι είναι μόνο φίλοι και τίποτε παραπάνω.

Βέβαια, το Πάσχα κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες, όπου απαθανάτιζαν τον Βρεττό να ξεπροβοδίζει την Γερμανού στο αεροδρόμιο για να πάρει το αεροπλάνο για Νέα Υόρκη. Και μετά εκείνος, με το τζιπ της επέστρεψε στο σπίτι της. Έκτοτε, νέα από το μέτωπο αυτό δεν είχαμε μάθει, ώσπου την περασμένη εβδομάδα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Φαντάζομαι ως ζευγάρι αφού στο «Θάλασσα» όπου πήγαν, κάθισε ο ένας δίπλα στον άλλον. Όχι, αγκαλιές και φιλιά δεν είχαμε, αλλά αγαπημένε μου «ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται». Το έπιασες το υπονοούμενο.

Γερμανού και Βρεττός πήγαν να δουν από κοντά το πρόγραμμα της Έλενας Παπαρίζου και είναι η πρώτη φορά που πηγαίνουν μαζί σε νυχτερινή έξοδο και μάλιστα δεν έχουν πρόβλημα να τους φωτογραφίσουν δίπλα, δίπλα. Όπως λέγεται, οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και μισό χρόνο, περνούν πολύ ωραία κι αν μέχρι τώρα δεν είχαν μιλήσει για τη σχέση τους, μάλλον επιλογή του νεαρού αγοριού ήταν.

Επειδή, είναι στο ξεκίνημα της καριέρας του, δεν θέλει αυτή να συνδεθεί με μία σχέση με τη Ναταλία Γερμανού. Μην πουν, δηλαδή, μετά ότι ο Βρεττός έκανε επιτυχία λόγω εκείνης. Χμ. Νομίζω, δεν έχει τόσο άδικό. Α, επίσης ο Βρεττός δεν έχει μετακομίσει στο σπίτι της. Αν και πολλά βράδια τα περνάει εκεί.