Παπαρίζου εναντίον Μπόκοτα!

30.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πίσω και σας έφαγα, άμα πείτε άσχημη κουβέντα για την Μαρία Μενούνος». Κάνε πως πας να μιλήσεις άσχημα για την Μενούνος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πίσω και σας έφαγα, άμα πείτε άσχημη κουβέντα για την Μαρία Μενούνος». Κάνε πως πας να μιλήσεις άσχημα για την Μενούνος κι άμα δε βρεις μπροστά σου την Έλενα Παπαρίζου να...μου τρουπήσεις της μύτη! Η αοιδός είναι στενή φίλη της παρουσιάστριας της Γιουροβίζιον κι όταν κάποιος της επιτίθεται, η Έλενα αναλαμβάνει χρέη...φύλακα αγγέλου.

Για το λόγο αυτό και με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια της Δάφνης Μπόκοτα, η Παπαρίζου άνοιξε μέτωπο με την πάλαι ποτέ «σιδηρά κυρία της Γιουροβίζιον». Η Μπόκοτα είπε για την Μενούνος πως ναι μεν είναι ωραία και καλή, αλλά θα προτιμούσε μία κοπέλα που να μιλάει καλύτερα ελληνικά. Ωιμέ. Τι το θελε και το λεγε; Χτύπησε δύο φορές απανωτά την «αχίλλειο πτέρνα» της Έλενας (Μενούνος, παιδιά της ομογένειας) και ποιος είδε την αοιδό και δεν φοβήθηκε. Τσαντίστηκε τόσο πολύ και δεν είχε πρόβλημα να το πει δημοσίως. «Να πείτε στην κυρία Μπόκοτα πως θα μιλάω με όση προφορά θέλω» είπε η αοιδός και προς στιγμήν μπερδευτήκαμε, αν η Μπόκοτα είχε αναφερθεί και στην ίδια.

Τόση αγάπη μιλάμε πως έχει στην Μενούνος. Στη συνέχεια η Παπαρίζου εξήγησε πως η προφορά δεν δείχνει πόσο Έλληνας είσαι και πως η ίδια στην αρχή δε μιλούσε καλά ελληνικά. Τα έμαθε με τον καιρό. Καλά αυτό μην το δένεις κιόλας. Όσον αφορά την Μπόκοτα, ούτε που ιδρώνει το αυτί της και δεν φαίνεται να την απασχολεί και πολύ που είναι τσαντισμένη μαζί της η Παπαρίζου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]