Δεν αντέχω άλλους... "Μπουμπούκους"!

14.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι μαρτύριο είναι αυτό που περνάω το φετινό καλοκαίρι; Κάθε λίγο και λιγάκι ακούω για το ζεύγος Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης και κάθε λίγο και λιγάκι τους βλέπω σε εκπομπές και παράθυρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι μαρτύριο είναι αυτό που περνάω το φετινό καλοκαίρι; Κάθε λίγο και λιγάκι ακούω για το ζεύγος Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης και κάθε λίγο και λιγάκι τους βλέπω σε εκπομπές και παράθυρα να μιλάνε για τη σχέση τους. Μέχρι να παντρευτούν (πριν ένα μήνα) κάθε μέρα μας απασχολούσε ο γάμος τους.

Σε μεγάλο θέμα των ημερών είχε αναδειχθεί και δεν υπήρχε εκπομπή, περιοδικό ή εφημερίδα που να μην αφιερώνει λίγο χρόνο και χώρο στις προετοιμασίες των «Μπουμπούκων». Όταν επιτέλους έγινε το μυστήριο, με ανακούφιση είπα ότι τα βάσανα μου εδώ τελειώνουν. Αποστολή εξετελέσθη και μετά από χρόνια σχέσης και ταλαιπωρίας Άδωνις και Ευγενία παντρεύτηκαν με παπά και με κουμπάρο.

Έλα, όμως, που έπεσα έξω. Γιατί εδώ κι ένα μήνα, μάς απασχολεί (ωιμέ) το γαμήλιο ταξίδι του ζεύγους. Θα πάνε στην Ιταλία καλεσμένοι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι; Θα μείνουν Ελλάδα, όπως λέει και η καμπάνια του ΕΟΤ; Τι θα κάνουν; Και πότε θα φύγουν για ταξίδι να ηρεμήσει λίγο το κεφαλάκι μας, γιατί ειλικρινά δεν αντέχω άλλο; Είναι καλοκαίρι και η υπομονή μου εξαντλείται.

Να, ας πούμε το πρωί της Τρίτης η Ευγενία ήτο καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου και Γιώργου Καραμέρου στον ΑΝΤ1. Κι ενώ η ώρα περνούσε και δεν άκουγα για γαμήλιο ταξίδι (και ναι απορούσα πώς και δεν την ρώτησαν ακόμη οι νέες... Χριστίνα Λαμπίρη και Φαίη Σκορδά της πρωινής ζώνης), πριν κλείσει η εκπομπή, πέφτει η σχετική ερώτηση. Και η συγκινητική απάντηση από την Μανωλίδου ήταν... «Προτίμησα να μείνουμε στην Ελλάδα και να κάνουμε γαμήλιο ταξίδι, γιατί η χώρα έχει πολλές ομορφιές»! Μήπως του χρόνου ο ΕΟΤ να τους βάλει στην επίσημη καμπάνια;