Η Ρουμπέση επέστρεψε στον Ανδρέα την Πόρσε!

14.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί. Έκανε τις δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις και εκκλήσεις ο Ανδρέας Μικρούτσικος προς την Δήμητρα Ρουμπέση, αλλά φευ, στο τέλος δεν κατάφεραν να σώσουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το έφεραν από εδώ, το έφεραν από εκεί. Έκανε τις δημόσιες ερωτικές εξομολογήσεις και εκκλήσεις ο Ανδρέας Μικρούτσικος προς την Δήμητρα Ρουμπέση, αλλά φευ, στο τέλος δεν κατάφεραν να σώσουν το γάμο τους. Το διαζύγιο έχει μπει στην τελική ευθεία και σε λίγο καιρό από τώρα θα είναι και επίσημα χωρισμένοι.

Αν και θα περίμενε κανείς ότι οι δυο τους δεν θα είχαν τις καλύτερες σχέσεις και θα έβγαζαν νύχια στο τέλος με το διαζύγιο, μόνο αυτό δε συμβαίνει. Έχουν καλές σχέσεις και κυρίως συνεννοούνται στα θέματα που έχουν να κάνουν με μοιράσματα και παρόμοιες διαδικασίες. Άλλωστε, Δήμητρα και Ανδρέας είναι αποφασισμένοι πλέον να προχωρήσουν μπροστά. Γι αυτό και ήρεμα και πολιτισμένα ρυθμίζουν την παραμικρή λεπτομέρεια.

Για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Ρουμπέση πριν λίγες μέρες επέστρεψε στον Μικρούτσικο την πολυτελή Πόρσε που της είχε πάρει. Το αυτοκίνητο ήταν αγορασμένο με leasing και τώρα που τελείωσε, έπρεπε να το επιστρέψουν. Σ περίπτωση που βιάστηκες να σκεφτείς άσχημα για τον Ανδρέα. Κατά τα άλλα, ο Μικρούτσικος βρίσκεται στην Μήλο και χαλαρώνει από την πολύ δύσκολη χρονιά που πέρασε, επαγγελματικά, προσωπικά και οικονομικά. Ενώ, η Δήμητρα πρώτα θα δει τι θα κάνει την επόμενη χρονιά και μετά θα φύγει για διακοπές.