Ο Θεοφάνους μένει X Factor, ο Sakis;

14.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι, το προηγούμενο διάστημα στα γραφεία του ΑΝΤ1 εξελισσόταν ένα? θρίλερ! Μπρρρρ. Και όχι δεν μιλάω για το γνωστό «θρίλερ» με την Τατιάνα Στεφανίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι, το προηγούμενο διάστημα στα γραφεία του ΑΝΤ1 εξελισσόταν ένα... θρίλερ! Μπρρρρ. Και όχι δεν μιλάω για το γνωστό «θρίλερ» με την Τατιάνα Στεφανίδου και το Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά για τον Γιώργο Θεοφάνους. Ο γνωστός συνθέτης επί μέρες ολόκληρες δεν μπορούσε να βρει τη χρυσή τομή με τους ανθρώπους του καναλιού, ώστε να συμφωνήσουν να εμφανισθεί και την επόμενη χρονιά στο X Factor.

Ο Θεοφάνους ζητούσε το κάτι τις παραπάνω στην αμοιβή του και ο ΑΝΤ1 που διανύει περίοδο ισχνών αγελάδων (και δεν είναι ο μόνος), με τίποτε δεν μπορούσε να συμφωνήσει με τις οικονομικές του απαιτήσεις. Γιατί μπορεί πέρυσι στον πρώτο κύκλο του παιγνιδιού να του έδωσαν έναν παχυλό μισθό για τις υπηρεσίες του ως κριτής, φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν παίρνει πολλά ανοίγματα.

Έτσι, μετά από πολλές συζητήσεις και συσκέψεις, οι δύο πλευρές τα βρήκαν με τον συνθέτη - όπως λένε - να βάζει μπόλικο νερό στο κρασί του, αφού η μείωση - σε σχέση με τις περσινές αποδοχές - φθάνει μέχρι το 30%. Χμ. Κι αφού, η παραγωγή έκλεισε με τους κριτές (θα παραμείνει η περσινή τετράδα), θα ασχοληθεί με τον παρουσιαστή.

Είναι αλήθεια, ότι θέλουν (σαν τρελοί μπορώ να σου πω) τον Sakis Ρουβά να είναι και πάλι στις επάλξεις, αλλά το «είδωλο» το σκέφτεται σοβαρά και θα τους απαντήσει στις αρχές του Αυγούστου. Μετά τον Ρουβά, επιθυμούν την Δέσποινα Βανδή, στην οποία λέγεται ότι έχουν κάνει πρόταση. Η αοιδός φέτος το σκέφτεται θετικά. Μάλιστα. Μια μικρή απορία έχω... σε Ρουβά και Βανδή η αμοιβή θα είναι επηρεασμένη από την οικονομική κρίση;