Παντρεύτηκαν Κουρκούλης - Κελεκίδου με κουμπάρα την Μενεγάκη!

15.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έναν μεγάλο έρωτα ετών επισημοποίησαν το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου. Το ζευγάρι, που τον επόμενο μήνα θα υποδεχτεί το πρώτο του παιδί, αποφάσισε να κάνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έναν μεγάλο έρωτα ετών επισημοποίησαν το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου. Το ζευγάρι, που τον επόμενο μήνα θα υποδεχτεί το πρώτο του παιδί, αποφάσισε να κάνει πολιτικό γάμο, προκειμένου ο ερχομός του γιου να τους βρει παντρεμένους.

Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο της Βούλας, ενώ κουμπάροι ήταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πουνέντης. Ο δεύτερος είναι στενός φίλος της Κελεκίδου, ενώ η «Βασίλισσα της πρωινής ζώνης», που ταξίδεψε από την Μύκονο για τον γάμο, είναι καλή φίλη του Κουρκούλη εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, ο αοιδός την είχε στηρίξει πολύ, ειδικά μετά την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1, ενώ κι εκείνη με τη σειρά της στάθηκε δίπλα του όποτε την χρειαζόταν.

Έτσι, όταν ζήτησε στο ζευγάρι να τους παντρέψει, εκείνοι δέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Στο γάμο καλεσμένοι ήταν μόνο στενοί φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού, ενώ Κουρκούλης και Κελεκίδου έφθασαν με μισή ώρα καθυστέρηση. Ωστόσο, ήταν μες στην καλή χαρά και δεν έδειξαν λεπτό να δυσανασχετούν, όταν διαπίστωσαν ότι έξω από το δημαρχείο ήταν μιλιούνια οι κάμερες.

Μάλιστα, πριν μπουν μέσα έκαναν και σχετικές δηλώσεις απόλυτης ευτυχίας. «Σήμερα επισημοποιούμε έναν έρωτα ετών» είπε συγκινημένος ο αοιδός, ο οποίος δεν έπαψε λεπτό να χαϊδεύει την κοιλιά της αγαπημένης του. Κι εκείνη, όμως, ήταν το ίδιο συγκινημένη, αποκαλύπτοντας ότι ο μικρός κλώτσαγε συνέχεια. «Σήμερα κλωτσάει λες και καταλαβαίνει τι γίνεται» είπε γελώντας η αοιδός, η οποία φορούσε μία λευκή τουαλέτα του Κύπριου σχεδιαστή, Παντελή Μήτσου.

Στα λευκά ήταν ντυμένος και ο Κουρκούλης, καθώς το συγκεκριμένο χρώμα είναι το αγαπημένο και των δύο. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι με τη βάφτιση του μικρού. Το ζευγάρι θα πάει λίγες μέρες στις Σπέτσες και μετά θα επιστρέψουν στην Αθήνα, περιμένοντας τον ερχομό του γιου τους. Μετά τον γάμο, οι νεόνυμφοι μαζί με τους κουμπάρους και τους συγγενείς δείπνησαν στο Grand resort Lagonisi.