Παντρεύτηκε ο Θάνος Πετρέλης!

30.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε ο Θάνος Πετρέλης και δεν το πήρε μυρωδιά κανείς. Ο αοιδός παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Σοφία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε ο Θάνος Πετρέλης και δεν το πήρε μυρωδιά κανείς. Ο αοιδός παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Σοφία με πολιτικό γάμο, στις 19 Μαΐου, μία μέρα πριν την Γιουροβίζιον. Ίσως γι αυτός και κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι, μια και όλα τα «λαγωνικά» είχαν ριχτεί στη «μάχη» της Γιουροβίζιον και δεν ασχολούνταν με το τι γίνεται στις Γλυφάδες και άλλού, πέρα από το ΟΑΚΑ.

Έτσι, ο Πετρέλης πήρε την εγκυμονούσα καλή του, τους γονείς τους και τα αδέλφια τους και πήγαν στο δημαρχείο να παντρευτούν. Ο γάμος δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του ζευγαριού, όμως η εγκυμοσύνη της Σοφίας επίσπευσε τη διαδικασία, ενώ έκαναν τον πολιτικό λόγω του παιδιού που θα έρθει σε τρεις μήνες στον κόσμο. Ο θρησκευτικός θα γίνει μάλλον τον επόμενο χρόνο και δεν αποκλείεται να τον συνδυάσουν με τη βάφτιση του παιδιού.

Μάλιστα, πρόταση για διπλή κουμπαριά (γάμος και βάφτιση) έχει «καταθέσει» επίσημα ο Νίνο, επιστήθιος φίλος του Πετρέλη και πρώην συμπαίκτης του στο Fame Story. Ο Θάνος δεν του έχει απαντήσει ακόμη, αλλά μάλλον θα γίνει η κουμπαριά. Πάντως, στον πολιτικό χρέη κουμπάρων εκτέλεσαν ο πατέρας του Πετρέλη και η αδελφή της Σοφίας.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]