Η Πάρις Χίλτον πιάνει το μικρόφωνο!

31.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε». Έτσι είναι και το δύσμοιρο τραγούδι, που όλα τα χε η Πάρις Χίλτον του έλειπε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όλα τα χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε». Έτσι είναι και το δύσμοιρο τραγούδι, που όλα τα χε η Πάρις Χίλτον του έλειπε. Η «πλούσια κληρονόμος», αυτή τη φορά, αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι και μάλιστα σοβαρά (όσο γίνεται αυτό) βγάζοντας το πρώτο της cd. Τώρα τι της έφταιξε το τραγούδι και θέλει να το ταλαιπωρήσει, μόνο αυτή το ξέρει!

Κι εμάς, βέβαια, θα ταλαιπωρήσει, αλλά τουλάχιστον έχουμε το πλεονέκτημα να μην αγοράσουμε το cd της, το οποίο θα έχει ποικίλα ακούσματα. Από ποπ μέχρι ρέγγε και χιπ χοπ. Ώιμε. Η Παρις είναι ξετρελαμένη με τη νέα της δουλειά και δηλώνει ενθουσιασμένη που επιτέλους ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική. Εμείς να δεις έναν ενθουσιασμό που κάνουμε. Το πρώτο της single θα είναι ένα ρέγγε κομμάτι με τον τίτλο "Stars Are Blind», ενώ θα διασκευάσει το τραγούδι του Ροντ Στιούαρτ "Da Ya Think I'm Sexy?". Αμ το άλλο; Στη δουλειά αυτή η Χίλτον υπογράφει τους στίχους σε εφτά τραγούδια. Α ρε γλέντια που θα κάνουμε. Κρατάω την κοιλιά μου από τώρα.

Η Πάρις γύρισε κιόλας το πρώτο της video clip. Μην περιμένεις, όμως καμία...Τέχνη. Κι εδώ έχουμε να κάνουμε «Με την Πάρις στο κρεβάτι» με τη διαφορά ότι το σκηνικό μεταφέρεται στη θάλασσα, οπότε το clip είναι «Με την Πάρις στην παραλία». Περιττό, δε, να σου πω τι έγινε στα γυρίσματα, όπου η άτακτη Χίλτον συνέχιζε τις ερωτικές περιπτύξεις με τον συμπρωταγωνιστή της, ακόμη και στα διαλείμματα. Είναι να μην μπει αυτό το κορίτσι στο πετσί του ρόλου.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]