Ο Ντέμης θέλει να σπουδάσει!

31.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θες να ζήλεψε τα πτυχία της συζύγου του, Δέσποινας Βανδή; Θες ότι το χε απωθημένο να σπουδάσει; Θες ότι δεν είναι στα συν κοτζάμ πρόεδρος ΠΑΕ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θες να ζήλεψε τα πτυχία της συζύγου του, Δέσποινας Βανδή; Θες ότι το χε απωθημένο να σπουδάσει; Θες ότι δεν είναι στα συν κοτζάμ πρόεδρος ΠΑΕ να έχει μόνο απολυτήριο λυκείου; Ο, τι κι αν ισχύει από τα παραπάνω, ο Ντέμης Νικολαϊδης το έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι να σπουδάσει και κάποια μέρα να κρατήσει στα χέρια του ένα πτυχίο.

Επειδή, όμως, δεν είναι να δίνει Πανελλήνιες, έχει προσπαθήσει να μπει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Την πρώτη φορά απέτυχε να εισαχθεί (καθότι η επιλογή γίνεται με κλήρωση και δεν του «έκατσε»), όμως ο Ντέμης δεν το βάζει κάτω και θα ξαναπροσπαθήσει. Τις προθέσεις του τις αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε για σχολική εφημερίδα γυμνασίου, στο Ίλιο. Εκεί, ο Ντέμης έκανε φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις, όπως ότι υπήρξε άριστος μαθητής και μάλιστα στην πρώτη λυκείου είχε βγάλει μεγάλο βαθμό. Γύρω στο 18! Εύγε.

Ωστόσο, τον κέρδισε η μπάλα και λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική, τις επόμενες δύο χρονιές οι βαθμοί του έπεσαν. Παίζει δηλαδή το ενδεχόμενο το απολυτήριο του Προέδρου να μην είναι και τόσο καλό. Οπότε πρέπει επειγόντως να μπει στο Πανεπιστήμιο! Πάντως, ο ίδιος αποκάλυψε πως του άρεσαν πολύ τα γράμματα. Ορίστε ένα ακόμη κοινό στοιχείο με την Δέσποινα. Τι θέλει να σπουδάσει δεν το αποκάλυψε, αλλά αυτό είναι μία λεπτομέρεια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]