Μενεγάκη: "Με τον Γιάννη θα γεράσουμε μαζί"!

31.05.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Είμαι ευτυχισμένη, στα σύννεφα πετάω με τον Γιάννη μου το βλέπω να γερνάω». Σνιφ, σνιφ και κλαψ, κλαψ. Τα κλάματα με πιάσανε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Είμαι ευτυχισμένη, στα σύννεφα πετάω με τον Γιάννη μου το βλέπω να γερνάω». Σνιφ, σνιφ και κλαψ, κλαψ. Τα κλάματα με πιάσανε (πάντα από συγκίνηση) όταν διάβασα τη συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο. «Με τον Γιάννη θα γεράσουμε μαζί» είπε η Ελένη και με πήραν τα κλάματα. Τέτοια βαρύγδουπη δήλωση είχα καιρό να διαβάσω, αλλά η Μενεγάκη το εννοεί.

Είναι πολύ ευτυχισμένη με τον άνδρα της και όπως λέει δεν πιστεύει πως ο δικός της γάμος κάποια μέρα θα τελειώσει. Βέβαια, μη φανταστείς πως δεν έχει και τις δυσκολίες. Απλά, όπως λέει, θέλει πολλή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, αλλά η ίδια είναι σίγουρη πως με τον Γιάννη θα είναι για πάντα μαζί και θα δουν τα παιδιά τους να παντρεύονται. Ε τώρα σηκώνει όχι κλαψ, κλαψ, αλλά μπούχου, μπούχου.

Η Μενεγάκη μίλησε και για την επικείμενη βάφτιση της κόρης της, στην οποία θα δώσει το όνομα Λάουρα. Κι αν νομίζεις πως εμπνεύστηκε το όνομα από κάποια μεξικάνικη σειρά, απατάσαι οικτρά. Της το πρότεινε η Νατάσσα Θεοδωρίδου και η Ελένη πολύ ενθουσιάστηκε με την ιδέα της κουμπάρας της. Τώρα, πάλι, τι έμπνευση ήταν αυτή της Νατάσσας, τρέχα γύρευε!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]