Λαμπερή βάφτιση, αλλά τα φλας στον Φουστανο!

05.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξέρεις τι είναι να κάνεις τόσες και τόσες ετοιμασίες, να ράβεσαι haute couture by Σήλια Κρηθαριώτη, να κάνεις την πρώτη δημόσια εμφάνιση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξέρεις τι είναι να κάνεις τόσες και τόσες ετοιμασίες, να ράβεσαι haute couture by Σήλια Κρηθαριώτη, να κάνεις την πρώτη δημόσια εμφάνιση της κόρης σου και το κυριότερο στη βάφτιση του παιδιού σου, τη λάμψη και τη δόξα να στην παίρνει ένας ταπεινός (τρόπος του λέγειν) επιστήμονας; Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ανδρέα Φουστάνο, ο οποίος ήταν αυτός που τράβηξε όλα τα φλας πάνω του, στη βάφτιση της μικρής Λάουρα.

Όχι ότι ο άνθρωπος το έκανε επίτηδες, αλλά με το που τον είδαν οι δημοσιογράφοι να έρχεται στο κτήμα με τις δυο κόρες του, έπεσαν αμέσως πάνω του κι άρχισαν να τον ρωτούν (τι άλλο;) για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Η αοιδός, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έλειπε από τη βάφτιση κι όπως καταλαβαίνεις, τον «βραχνά» του διαζυγίου τράβηξε μόνος του ο Φουστάνος, ο οποίος παρουσία της μικρής του κόρης, απέφευγε να απαντήσει στις αδιάκριτες και άστοχες ερωτήσεις.

Η βάφτιση έγινε σε κτήμα στον Άγιο Στέφανο και στο μυστήριο ήταν καλεσμένοι αρκετοί celebrities, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου, οι οποίες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον Φοίβο. Προ διαζυγίου Φουστάνου - Θεοδωρίδου η παρέα των δύο κυριών θα μονοπωλούσε τα φλας, αλλά πια τι να φτουρήσουν μπροστά στον εν διαστάσει γιατρό! Εκεί βρέθηκαν, επίσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστι Τσολακάκη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την Κιμ Κίλιαν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνοδευόμενος από την Έλενα Ακρίτα και ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος είχε τα γενέθλια του την προηγούμενη μέρα και ως έκπληξη έσβησε κεράκια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]