Δεν παντρεύονται Τζολί - Πιτ!

08.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης του, Σιλό Νουβέλ, έκαναν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ και περιττό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης του, Σιλό Νουβέλ, έκαναν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ και περιττό να σου πω ότι έγινε μέγας χαμός! Ωστόσο, το ζευγάρι δεν περιορίστηκε μόνο σε χαμόγελα προς το φωτογραφικό φακό, αλλά φρόντισε να μας δώσει και είδηση, όπου η Αντζελίνα γι ακόμη μία φορά δήλωσε πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί με τον Μπραντ.

Καλά, μην τα βάφεις και μαύρα. Προς το παρόν δε σκέφτονται τον γάμο. Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να το πάρουν αλλιώς και να βάλουν στεφάνι. Αυτή τη στιγμή, όπως δήλωσε η Αντζελίνα προέχει και για τους δύο το μεγάλωμα των τριών παιδιών του, Μάντοξ, Ζαχάρα και Σιλό, οπότε δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με τους ίδιους. Κι αν νομίζεις πως το tour τους ανά τον κόσμο τελείωσε στη Ναμίμπια, απατάσαι. Η οικογένεια σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει πάλι τα ταξίδια, προκειμένου να βρουν το κατάλληλο μέρος, όπου θα μπορέσουν να περάσουν ήσυχα με τα παιδιά τους.

Πάντως, η Ναμίμπια εξακολουθεί να είναι από τα αγαπημένα τους μέρη, αφού με τη συγκεκριμένη χώρα έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Εξάλλου, η Σιλό πήρε την υπηκοότητα μετά Βαΐων και κλάδων. Η Τζολί αναφέρθηκε και στην απόφασή της να γεννήσει στη Ναμίμπια, ενώ σε όσους υποστήριξαν πως έβαζαν σε κίνδυνο το μωρό, απαντά πως δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ασφαλής χώρα από αυτήν. Σε αυτό συμφώνησε και ο Μπραντ, ο οποίος υποστήριξε πως το μωρό τους είχε την καλύτερη ιατρική φροντίδα και τέτοια δεν θα έβρισκε ούτε ακόμη στην Αμερική!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]