Η νέα "προστατευόμενη" της Μαντόνα!

22.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία νέα φίλη - προστατευόμενη απέκτησε πρόσφατα η Μαντόνα μετά από το τέλος της φιλίας της με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η Λίντσεϊ Λόχαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία νέα φίλη - προστατευόμενη απέκτησε πρόσφατα η Μαντόνα μετά από το τέλος της φιλίας της με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η Λίντσεϊ Λόχαν τον τελευταίο καιρό κάνει πολλή παρέα με την «Βασίλισσα της Ποπ», η οποία μάλιστα υποσχέθηκε στη νεαρή ηθοποιό και αοιδό πως θα την βοηθήσει στα επαγγελματικά της βήματα, τόσο στο τραγούδι, όσο και στον κινηματογράφο. Μάλιστα, οι δυο τους σκέφτονται σοβαρά να κάνουν ένα ντουέτο, ενώ η Μαντόνα θα συμπρωταγωνιστήσει σε ταινία της Λόχαν.

Σύμφωνα με το περιοδικό «In Touch», οι δυο τους μιλάνε αρκετά συχνά στο τηλέφωνο, όπου η Μαντόνα της δίνει πολύτιμες επαγγελματικές συμβουλές. Αναρωτήθηκες, όμως, ποίος ο λόγος που η σαράντα φεύγα - πενήντα έλα καλλιτέχνιδα βρήκε να κάνει παρέα με ένα 19χρονο κορίτσι; Μα λόγω Καμπάλας φυσικά. Η Λόχαν είναι οπαδός της και αυτό είναι ένας σημαντικός λόγος για να την δει η Μαντόνα...με άλλο μάτι.

Εξάλλου και με την Σπίαρς, λόγω Καμπάλας έκαναν παρέα και λόγω Κάμπαλας σταμάτησαν τα κολλητιλίκια, αφού η Μπρίτνεϊ μετά τη γέννηση του γιου της αποφάσισε να γίνει και πάλι Χριστιανή. Με την Λόχαν, η Μαντόνα σχεδιάζει να κάνουν μαζί μία επίσκεψη στο Ισραήλ μετά το τέλος της περιοδείας της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]