"Κομμένοι" οι άνδρες για την Παρίς Χίλτον!

23.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σ’ έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττόοοος». Η Παρίς Χίλτον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σ’ έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττόοοος». Η Παρίς Χίλτον, αφού «βολόδερψε» σε διάφορες αρσενικές αγκαλιές, πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει και να μείνει γι αρκετό καιρό μόνη της. Η νέα single ζωή της έχει ξετρελάνει τη διάσημη κληρονόμο, η οποία βγήκε δημοσίως και δήλωσε πως έχει σκοπό να μείνει μόνη, ίσαμε και τα 30 της χρόνια. Δηλαδή για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Εδώ γελάς, σου το επιτρέπω. Ο λόγος που η «αντροπνίχτρα» Παρίς πήρε τη μεγάλη αυτή απόφαση, είναι το γεγονός ότι συνέχεια ήταν με έναν άνδρα στο πλευρό της με αποτέλεσμα το κορίτσι να έρθει να χάσει τον εαυτό της. Να μην ξέρει ποια είναι, που πάει και τι θέλει από την έρμη τη ζωή της. «Ξόδευα πολύ χρόνο και ενέργεια στους εκάστοτε αγαπημένους μου και είχα παραμελήσει τον εαυτό μου» λέει η Χίλτον, που άμα κρίνουμε από τον αριθμό των συντρόφων της, μιλάμε για πλήρη...εγκατάλειψη του εαυτού της!

Τώρα, το party animal του Χόλιγουντ, για να ξεχαστεί που δεν έχει άνδρα το έχει ρίξει (που αλλού;) στο clubbing. Είναι όπως με το τσιγάρο όταν το κόβουμε και το ρίχνουμε στο φαΐ. Έτσι, μαζί με την αδελφή της και τις φίλες της κάθε βράδυ κραιπαλιάζουν στα κλαμπ, μέχρι το ξημέρωμα. Φευ, φευ. Δεν κατηγορώ το κορίτσι. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να βρει τον εαυτό της. Αν κι έτσι, στο τέλος, ανακαλύπτεις πως είσαι ένας...Ορέστης Μακρής!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]