Ε ε έρχεται η Πάμελα Αντερσον!

23.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ε εε έρχεται! Την Κυριακή το βράδυ η σημαία του Μπέιγουοτς, η γυναίκα - πειρασμός, η «ιέρεια» της σιλικόνης, Πάμελα Άντερσον
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ε εε έρχεται! Την Κυριακή το βράδυ η σημαία του Μπέιγουοτς, η γυναίκα - πειρασμός, η φαντασίωση των ανδρών, η «ιέρεια» της σιλικόνης, Πάμελα Άντερσον έρχεται στην Αθήνα, για κοινωνικούς σκοπούς. Άλλο, άμα τελικά θα αναστατώσει κόσμο και κοσμάκη με την εκρηκτική της παρουσία. Η Πάμελα έρχεται για να περάσει το μήνυμα «Εξεταστείτε», στον αγώνα της κατά του AIDS και με τη βοήθεια διάσημης μάρκας καλλυντικών.

Τώρα, αν στην Ερμού, όπου θα βρεθεί η Πάμελα (έχε υπόψη σου ότι θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με τους φαν της) εκεί που θα λέει η γυναίκα «Εξεταστείτε» κάποιοι θα την...ακούσουν «Ξεσηκωθείτε», είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Η Πάμελα θα μείνει στη χώρα μας μέχρι την Τετάρτη, ενώ μαζί με τους δύο γιους της, που θα τη συνοδεύουν, θα μείνουν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Η Άντερσον τις μέρες παραμονής της ζήτησε να κάνει μία μίνι κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά. Γιατί καλός ο κοινωνικός αγώνας, αλλά ντάλα καλόκαιρο ένα σεργιάνι στα νησιά, δεν είναι κακό.

Να κάνω, όμως και μία αναφορά στο κοινωνικό έργο της «φαντασίωσης». Η ηθοποιός είναι πολύ ευαίσθητη με το θέμα του AIDS και κυρίως μετά την προσωπική της περιπέτεια, όταν πριν δύο χρόνια έμαθε πως είναι φορέας της ηπατίτιδας C, την οποία είχε κολλήσει από τον τότε σύζυγο της, Τόμι Λι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]