Πάρτι επανασύνδεσης και γενεθλίων για Παππά - Κολντεμπέλα!

26.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σώπα και το τοπίο Χριστίνα Παππά - Κλαούντιο Κολντεμπέλα επιτέλους ξεκαθάρισε. Όχι ότι το είχαμε αγωνία, αλλά όσο να κάνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σώπα και το τοπίο Χριστίνα Παππά - Κλαούντιο Κολντεμπέλα επιτέλους ξεκαθάρισε. Όχι ότι το είχαμε αγωνία, αλλά όσο να κάνει, αυτά τα «είμαστε, δεν είμαστε μαζί» μας είχαν μπερδέψει. Τελικά, οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και αυτό δείχνει πως είναι οριστικό. Εξάλλου, ένας χρόνος χωριστά και κάποιες μικρές περιπλανήσεις σε ξένες αγκαλιές ήταν αρκετά για να καταλάβουν πως....μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Έτσι, εδώ και λίγους μήνες είναι και πάλι μαζί.

Και τι κάνει ένας καλός celebrity, που σέβεται τον εαυτό του, όταν θέλει να γιορτάσει μία επανασύνδεση; Μα την γιορτάζει, φυσικά, παρέα με άλλους φίλους του celebrities. Το ίδιο έπραξε και η Παππά, η οποία, όμως, είχε ακόμη δύο λόγους να γιορτάσει. Τα γενέθλιά τα δικά της και του Κλαούντιο. Το ζευγάρι διοργάνωσε πάρτι σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών καλώντας αρκετούς φίλους να το γιορτάσουν μαζί.

Εκεί βρέθηκαν από την Μαρία Σταματέρη μέχρι τον Άλκι Κούρκουλο και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η Παππά ήτο καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς μέσα στην τρελή συγκίνηση. Ειδικά, τη στιγμή που ήρθαν οι δύο σε μία τούρτες καρδιές και το ζευγάρι έσβησε τα κεράκια, ακόμη και τον πιο «σκληρό» θα έπαιρναν τα...ζουμιά. Λέμε τώρα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]