"Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς" Κάτια μου!

26.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δε λέω, ωραιότατο ζευγάρι είναι ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, να το φτύνεις πατόκορφα από το πρωί ίσαμε το βράδυ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δε λέω, ωραιότατο ζευγάρι είναι ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, να το φτύνεις πατόκορφα από το πρωί ίσαμε το βράδυ για να μην το πιάσει κακό μάτι ανθρώπου. Αλλά όλα αυτά μόνο ως προς το εμφάνισή τους. Γιατί ως προς την...ευφράδεια λόγου, το ζεύγος δεν έχει κανένα φόβο ματιάσματος. Βλέπεις, στην περίπτωσή τους ισχύει το...καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς.

Εντάξει, για τον Sakis πάνω κάτω ξέραμε για την «δεινότητα λόγου» που διαθέτει, αλλά για την αγαπημένη του Κάτια το ανακάλυψα πρόσφατα. Το μοντέλο βρέθηκε σε επίδειξη μόδας και οι ρεπόρτερ άπαξ και τη στρίμωξαν στην γωνία, άρχισαν να τη ρωτούν για τη σχέση της με τον Ρουβά. Τι ωραία που τα είπε. Με το στόμα ανοικτό έμεινα, να την ακούω και να παρακαλάω να μην τελειώσει η συνέντευξη. Τι είπε η Ζυγούλη; «Έλεος, έλεος, έλεος». «Ναι καλά», «Τιιιιι;;;», ενώ η μεγαλύτερη πρότασή της ήταν «Στην Ελλάδα θέλετε σώνει και καλά να παντρεύετε τον κόσμο. Στο εξωτερικό δεν τα έχουμε αυτά».

Η Ζυγούλη, σε αντίθεση με τον αγαπημένο της, αν και διαθέτει αξιοζήλευτη οδοντοστοιχία, δεν έχει το χαμόγελο Colgate του Sakis, που σε κάθε απάντησή του σκάει σους δημοσιογράφους. Αυτή κάνει κάτι περίεργους μορφασμούς, τύπου Τζούλια Αλεξανδράτου στα καλλιστεία, ενώ όταν οι ερωτήσεις αφορούσαν στις φήμες για γάμο, έριχνε...δολοφονικό βλέμμα. Δικαιολογείται εδώ η κοπέλα, καθότι ο Τύπος μία την χωρίζει και μία την παντρεύει. Τουλάχιστον, όμως, στη σπάνια δημόσια τοποθέτησή της θα έπρεπε να ήταν πιο...ευφράδης και γλυκιά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]