"Σφάζονται" μοντέλα στην...ποδιά του Σόμμερ!

26.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην «ποδιά» του Κώστα Σόμμερ σφάζονται γυναίκες δυο μέτρα κορίτσαροι. Σάσα Μπάστα και Τζούλια Αλεξανδράτου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην «ποδιά» του Κώστα Σόμμερ σφάζονται γυναίκες δυο μέτρα κορίτσαροι. Σάσα Μπάστα και Τζούλια Αλεξανδράτου, σύμφωνα με φήμες, διεκδικούν μία θέση στην καρδιά του ηθοποιού και να μου το θυμηθείς, αυτές για να πετύχουν το σκοπό τους μέχρι και «τράβα μαλλί» θα παίξουν. Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, έβαλε και ο Σόμμερ το χεράκι του για να έρθει η κατάσταση, να γίνει...μπαρούτι.

Ο πρώην της Μαστροκώστα, έχει «συλληφθεί» κάποιες φορές να κυκλοφορεί πότε με την Μπάστα και πότε με την Αλεξανδράτου, μπερδεύοντας κι εμάς κι αυτές. Πολλά ζευγάρια μάτια έχουν δει τον Σόμμερ να διασκεδάζει στα μπουζούκια με την Μπάστα και μια δυο μέρες μετά να κάνει μπάνιο στον Αστέρα Βουλιαγμένης με την Αλεξανδράτου.

Λογικό είναι, λοιπόν, η καθεμία ξεχωριστά να τον διεκδικεί και όσο εκείνος δεν παίρνει μία απόφαση «Ή την ξανθιά ή την μελαχρινή», οι εν λόγω να έχουν...επιθετικές διαθέσεις. Σου λέει, όταν ακούει η μία για την άλλη, βγάζει σπυριά (καταστροφή για μοντέλο), ενώ και το στόμα τους μη φανταστείς πως στάζει μέλι!