Ξανά στο σφυρί η βίλα του Μικρούτσικου!

23.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ούτε το καλοκαίρι δε σταματάνε τα προβλήματα του Ανδρέα Μικρούτσικου, τα οποία ξεκίνησαν πέρσι τέτοια εποχή και καλά κρατούν μέχρι σήμερα. Και μου λες μετά ότι δεν ισχύει το... «ενός κακού μύρια έπονται».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ούτε το καλοκαίρι δε σταματάνε τα προβλήματα του Ανδρέα Μικρούτσικου, τα οποία ξεκίνησαν πέρσι τέτοια εποχή και καλά κρατούν μέχρι σήμερα. Και μου λες μετά ότι δεν ισχύει το... «ενός κακού μύρια έπονται». Ο Μικρούτσικος την Τετάρτη βρέθηκε για δεύτερη φορά μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τη βίλα της Κηφισιάς στον πλειστηριασμό.

Πρόκειται για τη γνωστή δικαστική διαμάχη που έχει ο παρουσιαστής με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών. Μία διαμάχη που ξεκινά από την εποχή του «Big brother 1», όταν ο ποινικολόγος μαζί με άλλους πέντε συναδέλφους του είχαν θεωρήσει προσβλητικό το περιεχόμενο του reality, καταθέτοντας τότε ασφαλιστικά μέτρα και ζητώντας να αλλάξει η ώρα μετάδοσης του. Ο ΑΝΤ1 είχε κάνει δεκτό το αίτημα τους, όμως ο Μικρούτσικος (που παρουσίαζε το reality) θεώρησε σε μία από τις εκπομπές να αναφερθεί στην ιστορία και με το γνωστό του λόγο (you know) προκάλεσε την αντίδραση του ποινικολόγου, ο οποίος θεώρησε ότι τον πρόσβαλε.

Έτσι, ζήτησε 30 χιλιάδες ευρώ ως ηθική αποζημίωση. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του, όμως, ποτέ δεν έλαβε το ποσό από τον Μικρούτσικο. Για να φθάσει το ποσό σήμερα (μαζί με τους τόκους) στα 50 χιλιάδες ευρώ και να κινδυνεύει ο Ανδρέας να χάσει το σπίτι του (το αγόρασε το 2001 όταν ήταν παντρεμένος με την Φωτεινή Γεωργαντά) στον πλειστηριασμό.

Πάντως, την Τετάρτη ο παρουσιαστής κατάφερε να σώσει την παρτίδα, αφού έδωσε στον ποινικολόγο ένα μέρος από το ποσό. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τελείωσε εδώ η ιστορία του πλειστηριασμού. Όοοχι. Σε περίπτωση που ο Μικρούτσικος δεν δώσει και το υπόλοιπο ποσό, τότε ξανά μανά πηγαίνουμε στη ψυχοφθόρα τούτη διαδικασία.