Η βαρεμάρα χτύπησε...κόκκινο!

30.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εξήγηση μπορεί να υπάρξει για τα υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης που συγκέντρωσε ο πιο βαρετός τελικός talent show (54%).
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εξήγηση μπορεί να υπάρξει για τα υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης που συγκέντρωσε ο πιο βαρετός τελικός talent show (54%). Ο κόσμος που παρακολούθησε το Fame Story βαριόταν να αλλάξει κανάλι! Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω πως 1.081.000 τηλεθεατές καθηλώθηκαν στη θέση τους, «απολαμβάνοντας» την Σοφία Αλιμπέρτη χειρότερη από ποτέ, την Μαρία Ιωαννίδου να...λυσσάει ως γάτα και όλα τα υπόλοιπα ανεκδιήγητα χάπενινγκ του τελικού.

Ωστόσο, η επιτυχία του τελικού (ως προς τα νούμερα τηλεθέασης πάντα) χρεώνεται εν μέρει και στην παρουσιάστρια κι άντε τώρα να βγάλεις από το μυαλό της Αλιμπέρτη πως εμείς δεν είμαστε «ο αέρας στα φτερά της», γι αυτό και χτύπησε «κόκκινο». Απλά, μας χτύπησε τόσο πολύ η πλήξη, που δεν είχαμε όρεξη ούτε το τηλεκοντρόλ να πιάσουμε από το τραπεζάκι.

Ωστόσο, η μόνη ενδιαφέρουσα στιγμή του τελικού, η κόντρα ανάμεσα στην Μαρία Ιωαννίδου και την Εύη Δρούτσα εξελίχθηκε στα παρασκήνια. Η πρώτη είναι τα μάλα στεναχωρημένη με την Δρούτσα, επειδή αυτή δεν της έδωσε συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά της για τη «Λυσσασμένη Γάτα». Αντίθετα, την ειρωνεύτηκε, προσβάλλοντάς την. Κλαψ, κλαψ. Πάντως, η κόντρα έμεινε στα παρασκήνια και δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Αν και την επόμενη μέρα, η Ιωαννίδου πήρε σβάρνα τα μεσημεριανά, εκφράζοντας το παράπονό της. Εδώ πάει....μπούχου, μπούχου!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]