Χωρίς Βανδή, Ζήνα, αλλά με Θεοδωρίδου ο Γονίδης!

30.06.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήθελα να ξέρα, τον...συνεργασιοδιώκτη έχει ο Σταμάτης Γονίδης και δεν του κάθεται συνεργασία για συνεργασία;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήθελα να ήξερα, τον...συνεργασιοδιώκτη έχει ο Σταμάτης Γονίδης και δεν του κάθεται συνεργασία για συνεργασία; Μέσα σε λίγους μήνες «συνεργάστηκε» και «ξε-συνεργάστηκε» με τόσα ονόματα, που μπορεί να...αποσυρθεί για λίγο καιρό στο σπίτι του και να ξεκουραστεί! Μετά το τέλος της επικείμενης συνεργασίας του με την Πέγκυ Ζήνα, που «ναυάγησε» λίγο πριν μπουν οι υπογραφές, ήρθε η σειρά να «ναυαγήσει» πριν καν υπογραφεί η συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή.

Οι δυο καλλιτέχνες είχαν συμφωνήσει προφορικά να συνεργαστούν το καλοκαίρι σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά γι άγνωστους ακόμη λόγους, όπως άγνωστοι είναι και οι λόγοι που δεν θα εμφανιστεί τον χειμώνα με την Ζήνα, αυτό δεν θα συμβεί. Να σου πω την μαύρη μου αλήθεια, πολύ πικραίνομαι με την Βανδή (με την καλή έννοια). Εκεί, που η αοιδός αποφάσισε μετά από χρόνια να εμφανιστεί το καλοκαίρι σε κάποιο κέντρο, όσα σχέδια κάνει, αυτά ναυαγούν. Μία με την Κοκκίνου και μία με τον Γονίδη. Ο νόμος του Μέρφι!

Έτσι, η Δέσποινα επαγγελματικά θα...περιοριστεί στην ηχογράφηση του νέου της cd. Όσον αφορά τον Σταμάτη Γονίδη, τον χειμώνα θα εμφανιστεί στον Βοτανικό μαζί με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Μάρω Λύτρα. Αλλά και πάλι μην το δένεις πως θα γίνει.