Ο Κρουζ φοβάται να...αποκαλύψει την Σούρι!

10.07.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω κατά πόσο μεγάλη την έχεις την περιέργεια να δεις τη νεογέννητη κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω κατά πόσο μεγάλη την έχεις την περιέργεια να δεις τη νεογέννητη κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, όμως σίγουρα θα μεγαλώσει κι άλλο, διότι ο Τομ σκοπεύει να καθυστερήσει τα...αποκαλυπτήρια της Σούρι! Ο Κρουζ, τρελό Σαϊεντολογάκι καθώς είναι, δεν θέλει να εμφανίσει δημοσίως τη μικρή, επειδή η πίστη του - τρόπω τινά - το απαγορεύει.

Σύμφωνα με την Σαϊεντολογία, η φασαρία και η οχλαγωγία κάνουν κακό στο παιδί και μπορεί να του προκαλέσουν...engram! Τι είναι τούτο πάλι; Σου μεταφράζω αυτολεξεί. Ίχνη εμπειριών στο μυαλό. Ακριβώς τι πάθηση είναι, δεν ξέρω. Για να φοβάται, όμως, τόσο πολύ ο Τομ, μάλλον θα είναι κάτι σοβαρό. Σου λέει, ανησυχεί τόσο πολύ μήπως η κόρη του πάθει...engram, που δεν τη βγάζει έξω από το σπίτι.

Βλέπεις, άμα πει το ζευγάρι να κυκλοφορήσει δημοσίως με την Σούρι, θα τους την πέσουν τα παπαράτσι, που μετά τη γέννησή της καραδοκούν έξω από το σπίτι και η φασαρία που θα προκαλέσουν θα έρθει και θα δημιουργήσει...ίχνη εμπειριών στο μυαλό της! Κι εντάξει αυτό. Γιατί δε δίνουν στη δημοσιότητα μία φωτογραφία της μικρής, να δούμε επιτέλους πως είναι; Σύμφωνα με το κουτσομπολιό που κυκλοφορεί, ο Κρουζ έχει λίγο συγχυστεί επειδή το κόστος φωτογραφίας της κόρης του είναι κατά πολύ μικρότερο από εκείνο της κόρης του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί. Η Σούρι «δίνει» γύρω στα τρία εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Σιλό ξεπέρασε τα τέσσερα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]