Νέος έρωτας για την Θεοδωρίδου!

29.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Την πόρτα της Νατάσσας Θεοδωρίδου χτύπησε ο φτερωτός θεός (σνιφ, σνιφ) και ας έλεγε η ίδια ότι... «περνά και μόνη της καλά, τα καταφέρνει μια χαρά»! Μετά από ένα χρόνο που έμεινε μόνη,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πόρτα της Νατάσσας Θεοδωρίδου χτύπησε ο φτερωτός θεός (σνιφ, σνιφ) και ας έλεγε η ίδια ότι... «περνά και μόνη της καλά, τα καταφέρνει μια χαρά»! Μετά από ένα χρόνο που έμεινε μόνη, η αοιδός είναι και πάλι σε σχέση. (Σνιφ, σνιφ).

Εδώ και δύο μήνες η Νατάσσα φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός 38χρονου άνδρα, τον Θεόφιλο Τζιώτη. Ο εν λόγω ασχολείται με το real estate και η γνωριμία έγινε μέσω κοινών φίλων στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές του Ιουνίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ενδιαφέρον ήτο αμοιβαίο και από την αρχή αοιδός κι επιχειρηματίας ένιωσαν έντονη έλξη. Μετά από την Κωνσταντινούπολη οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά στην Αθήνα και σιγά σιγά η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε διακριτικό φλερτ και μετά σε έρωτα.

Πάντως, αν και περνούν πολύ καλά και δείχνουν ευτυχισμένοι μαζί, η Θεοδωρίδου αποφεύγει να κάνει δημόσια εμφάνιση με το νέο αγαπημένο της ή να αναφερθεί στη σχέση της με εκείνον. Και αυτό διότι ο 38χρονος επιχειρηματίας δεν τρελαίνεται και πολύ με τη δημοσιότητα, προτιμώντας να περνάει με την καλή του ήσυχες στιγμές μακριά από τα φλας. Και η Νατάσσα είναι απόλυτα σύμφωνη με αυτό.