Έφυγε και η Θρασκιά από το Alter;

29.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η μία αποχώρηση διαδέχεται την άλλη στο Alter και τα πράγματα για το κανάλι του Μπουρναζίου φαντάζουν πλέον πολύ δύσκολα. Φουρτούνες καλοκαιριάτικα τούς βρήκαν. Από την Τρίτη η διευθύντρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η μία αποχώρηση διαδέχεται την άλλη στο Alter και τα πράγματα για το κανάλι του Μπουρναζίου φαντάζουν πλέον πολύ δύσκολα. Φουρτούνες καλοκαιριάτικα τούς βρήκαν. Από την Τρίτη η διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού, Ζήνα Κουτσελίνη αποτελεί παρελθόν, διότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εκείνη αρνήθηκε να της γίνει μείωση μισθού.

Ποια οικονομική κρίση και πράσινα άλογα; Η γυναίκα που αναμόρφωσε το ψυχαγωγικό κομμάτι του Alter και που ανακάλυψε την Φαίη Σκορδά και τοποθέτησε την Ράνια Θρασκιά στην απογευματινή ζώνη με το «Κοιτάω μπροστά», δεν έβαλε νερό στο κρασί της, προτιμώντας να αποχωρήσει. Η εξέλιξη αυτή θορύβησε αρκετό κόσμο στο Μπουρνάζι και κυρίως εκείνους που ήταν πολύ κοντά με την μέχρι πρότινος διευθύντρια.

Και δημιούργησε πολλά ερωτήματα, όπως: «Θα πάει τελικά η Σκορδά στην πρωινή ζώνη, που της πρότεινε η Κουτσελίνη», «Αν μετακινηθεί η Σκορδά, τη θέση της θα πάρει η Σταματίνα Τσιμτσελή που πρότεινε η Κουτσελίνη ή η Βάσια Λόη που προτιμά ο σταθμός»; Άσε, μεγάλο μπέρδεμα. Και μέσα σε όλα αυτά, διαβάζουμε σε blogs ότι παρελθόν από το Alter αποτελεί και η Ράνια Θρασκιά; Μα καλά, αυτή προχθές δεν γέννησε; Ασχολείται από το μαιευτήριο με τα επαγγελματικά; Ελπίζω, μόνο να μη στεναχώρησαν τη λεχώνα και η αποχώρηση (αν ισχύει) να ήταν δική της απόφαση.